Mijn vrouw en ik hebben begin dit jaar een nieuw huis gekocht en hebben direct een aantal dingen laten verbouwen. Wij hebben er een nieuwe keuken in laten zetten en aanpassingen gemaakt aan een van de toiletten en de badkamer. Wij wilden ook graag de schutting laten vervangen, want daar zaten rotte plekken in. Het leek ons mooi om de schutting te verwijderen en een haag te laten plaatsen. Via de website Bomenweb.nl konden wij voordelig goede kwaliteit haagplanten online kopen. Sinds deze week staat de haag in de tuin en wij zijn erg blij met de aanpassingen, de tuin is nog mooier geworden. Mijn vrouw en ik waren al een paar maanden aan het zoeken naar een nieuw huis en waren direct verkocht toen wij dit huis vonden. Het huis staat in een leuke rustige buurt en er zijn veel winkels in de omgeving. Wij zagen direct dat wij een aantal dingen wilden laten verbouwen, maar konden het huis voor een goede prijs kopen, daarom hielden wij geld over voor de verbouwing. Wij hadden ook gezien dat de schutting niet meer in goede staat was en het verstandig zou zijn om die te vervangen. Wij dachten er al snel over na om haagplanten online te kopen en die in de tuin te plaatsen. Wij besloten om ons eerst te richten op de verbouwingen in het huis en daarna pas beslissingen over de tuin te nemen. Ondertussen hadden wij aan de buren gevraagd of wij een haag mochten plaatsen en gelukkig vonden zij dat geen probleem. Wij zagen al dat wij de schutting gemakkelijk zelf konden verwijderen en dit in een paar uur konden doen. Wij moesten daarna alleen nog een bedrijf vinden waar wij volledig haagplanten online konden kopen. Het maakte ons niet uit of dit een bedrijf in de buurt zou zijn, of via een webshop.

Haagplanten online kopen via Bomenweb.nl

Mijn vrouw en ik besloten om eerst te zoeken te zoeken naar bedrijven in de buurt, waar wij de planten konden kopen. Wij waren langsgegaan bij twee tuincentra in de buurt, maar vonden het aanbod teleurstellend. Hierna zochten wij naar een website om haagplanten online te kopen en kwamen al snel uit bij Bomenweb.nl. Op deze website kan je veel verschillende bomen kopen voor een goede prijs. Wij vonden een taxus op de website en dit leek ons een geschikte boom voor de haag. Wij vonden het fijn dat wij zelf het formaat van de bomen konden kiezen. Via deze website konden wij voordelig de haagplanten online kopen en besloten om dit direct te doen.

Een mooie haag in de tuin

Een week later werden de bomen geleverd en wij konden wij ze planten. Het was ook mogelijk om de Taxus te laten planten, maar wij wilden dit graag zelf doen. De bomen zien er mooi en sterk uit en wij zijn blij met de mooie haag in de tuin. Wij kunnen Bomenweb.nl aanraden om haagplanten online te kopen.

  • Er is een groot aanbod aan bomen te koop bij dit bedrijf
  • Je kan zelf het formaat van de boom kiezen
  • Wij konden bij hun voordelig de haagplanten online kopen
  • Het is ook mogelijk om de bomen te laten planten 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn