Hikvision is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beveiligen van huizen, kantoren en andere gebouwen. Niet voor niets trekt het bedrijf zowel particuliere als zakelijke klanten aan. De firma komt van oorsprong uit China. Vanuit het verre oosten heeft Hikvision ook de Europese markt veroverd. De Nederlandse markt lijdt daarbij uiteraard geen uitzondering. In ons koude kikkerlandje hebben de meeste mensen terecht ingezien dat het goed beveiligen van hun woningen bepaald geen overbodige luxe is. Want tegenwoordig zijn de dieven onschuldige personen nog altijd slimmer af. Zo is er pas een nieuwe manier van inbreken bedacht door het dievengilde, en wel de zogenaamde kerntrekmethode. Om dit zoveel als redelijkerwijs mogelijk is tegen te gaan is er zelfs speciale beveiliging op de markt. Dat neemt echter niet weg dat boeven misschien ook eens in uw huis komen door gebruik te maken van een van de vele andere wijzen waarop ze in kunnen breken. U staat dan haast letterlijk met lege handen. Gelukkig is er wat aan te doen door een camera met bijbehorende beugels van Hikvision aan te schaffen. Welke manier de inbrekers ook gebruiken om uw huis binnen te komen, ze worden hoe dan ook vastgelegd op de figuurlijk gevoelige plaat. Dat betekent dat u ze, in samenwerking met de autoriteiten uiteraard, allicht zo op kunt sporen. Dat zal ze leren! Niet alleen helpt beveiliging van Hikvision nadat er een inbraak is geweest. Het kan namelijk ook preventief werken. Concreet komt dat erop neer dat de boef buiten bij uw huis een rood knipperend lampje ziet branden. Hij moet dan wel van heel goede huize komen om toch te besluiten in te breken. De afschrikkende werking van camera’s van Hikvision is dan ook enorm te noemen. Niet voor niets geven gebruikers van deze apparatuur aan dat ze geregeld dieven bij de voordeur om zien draaien na het werpen van een blik op de goed zichtbare beveiliging.

Gebruik beugels van Hikvision

Opteert u voor de aanschaf van een beveiligingssysteem van Hikvision, dan heeft u een aantal zaken nodig. Kort opgesomd gaat het om de volgenden dingen:

  • camera
  • beugels voor bevestiging
  • harde schijf voor opnames

Heeft u slechts een camera van Hikvision, dan bent u er natuurlijk nog niet. Het is immers ook wel zo verstandig deze proper te installeren. Dat kan door te kiezen voor een van de vele compatibele beugels. Bij het overal goed bekendstaande bedrijf MR-Beveiliging koopt u deze simpel en snel. Neemt u gerust eens een kijkje op de homepage van de pas genoemde onderneming. U zult er dan al snel achter komen dat het hier om een firma met spotprijzen gaat. Voor nog geen twintig euro, dat is dus voor nog geen twee tientjes, heeft u al een Hikvision beugel van het type DS-1258ZJ in huis. Dieven genadeloos registreren, en natuurlijk ook: dieven zo veel mogelijk weren, was nog nooit zo eenvoudig. Ongewenste gasten zult u niet langer over de vloer krijgen met zo’n betrouwbaar systeem van Hikvision om het huis. Binnen de camera’s heeft u een groot aantal mogelijkheden. Dat brengt automatisch met zich dat er ook een veelheid aan beugels beschikbaar is op de markt. Wat ten derde ook een handige feature is, is de harde schijf. Zo’n camera buiten heeft immers maar een beperkte ruimte om video’s op te slaan. Koopt u echter ook een extra geheugen, dan kunt u nog langer wegblijven zonder dat de database met video-opnamen geleegd hoeft te worden. Overigens zijn er nog veel meer gadgets van Hikvision. Want wat dacht u van een systeem met draadloze IP waarbij de beelden automatisch over een eigen en afgeschermd Wifi-netwerk gedeeld worden? U kunt dan zelfs, of beter gezegd: juist, als u van huis bent via uw smartphone of tablet meekijken naar wat er rondom uw woning gebeurt. Spannend zeg!

Komt u er niet uit? Neem vlug contact op!

Zit u nou te kijken op de site en komt u er niet uit welke beugels en andere producten van Hikvision u allemaal nodig heeft, neem dan gerust contact op met de klantenservice van MR-Beveiliging. De diensten die wij verlenen overtreffen die van de concurrent met gemak. Met plezier beantwoorden we ook uw vragen over de beugels van Hikvision. Bent u bang dat de beugel niet compatibel is met de aangeschafte opnameapparatuur? Wij assisteren u graag. We hebben namelijk nog nooit een klant buiten in de kou laten staan en zullen dat bij u natuurlijk ook niet flikken. Want het goed beveiligen van uw huis, kantoor of andere ruimte met Hikvision is geen grapje. Wij hebben overigens ook verder een uitmuntende service. Bestelt u vandaag uw product, dan heeft u het morgen in huis. Met andere woorden spreekt men in dit kader ook wel van 24-uurs levering. Bovendien hoeft u geen kosten voor de verzending van de producten van Hikvision te betalen, voor zover u boven een bepaald bedrag bestelt. Dat bedrag ligt op dit moment op € 70,-. Plaats u voor een lager bedrag een bestelling, dan zien we ons helaas genoodzaakt € 4,95 in rekening te brengen aan verzendkosten. Het is in die zin goed nieuws dat een compleet systeem van Hikvision de € 70 ruimschoots overtreft. Bent u nou niet helemaal tevreden, dan kunt u de boel kosteloos terugzenden. Daar heeft u liefst 14 dagen de tijd voor. Ook in dit opzicht is onze service er eentje uit duizenden. Vragen? Blijf er niet mee zitten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn