Kijkt u eens op de Nederlandse of Belgische website van Havic-kantoormeubelen.nl als u op zoek bent naar luxueuze kantoormeubelen in diverse afmetingen en kleuren. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres als u geen zin of geen tijd hebt om allerlei winkels in de fysieke buitenwereld af te gaan, op zoek naar kantoormeubelen die bij u op uw kantoor zeker niet misstaan. Bent u verantwoordelijk voor het uitzoeken van nieuwe kantoormeubelen? Dan hebt u vast en zeker een budget gekregen waar u niet overheen mag gaan. Dat is ook wel logisch want door de crisis moet u wel een beetje op de kleintjes letten. Bij ons zult u dan ook altijd wel kantoormeubelen kunnen vinden die binnen uw budget passen. Dat beloven we u. Neem dan ook veelvuldig een kijkje tussen onze acties. Daar vindt u kantoormeubelen voor geweldig lage prijzen. Dat komt omdat we zo nu en dan plaats moeten maken voor nieuwe kantoormeubelen zodat we de oudere modellen tegen scherpe prijzen van de hand doen. Spring hier dan ook op in want dit soort acties wilt u toch zeker niet mis lopen! Vergeet dan ook niet om onze website te bookmarken, dan kunt u zo nu en dan eens terug komen om naar deze aanbiedingen te kijken. Misschien is uw budget wel wat groter, dat kunnen wij ook niet ruiken, en besluit u dus alsnog om de wat duurdere kantoormeubelen van onze site te gaan aanschaffen. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee maar dat is niet alleen maar vanuit commercieel oogpunt. Dat komt ook omdat onze kantoormeubelen erg ergonomisch zijn. Benieuwt wat we daar precies mee bedoelen? Leest u dan vooral verder want dan leggen we van alles uit over ergonomie en waarom dit zo belangrijk is op het kantoor waar u werkt of welke werkplek dan ook.

Onze kantoormeubelen zijn allen erg ergonomisch

Ergonomie is de kunde van de houding om het maar even kort door de bocht te stellen. Wat bedoelen we daar nu weer mee? In deze moderne tijden bent u hier vast wel bekend mee. U hebt misschien wel trainingen gekregen in het hebben van de juiste werkhouding of over wat de beste werktijden zijn, wanneer u even moet pauzeren en meer van die soort tips. Misschien gelooft u hier aanvankelijk niet zo in. Maar als u dan medewerkers bij bosjes die ziektewet in ziet verdwijnen vanwege aandoeningen aan ledematen die zelfs chronisch kunnen zijn, dan weet u nu dat u qua ergonomie niet al te best gehandeld hebt en het tijd is om in te grijpen en wel door uw huidige kantoormeubelen te vervangen door de onze. Waarom de onze? Omdat onze kantoormeubelen steevast ergonomisch zijn. Wij doen hier vele tests mee en brengen enkel kantoormeubelen op de markt die aan de hoogste standaarden voldoen. Want als mensen de tips goed opvolgen en een juiste houding hebben aangenomen maar er blijkt toch dat men letterlijk ziek van het werk wordt, dan ligt het meestal toch echt aan verouderde kantoormeubelen die de tand des tijds allang niet meer hebben doorstaan. Ga dan ook niet bij de pakken neerzitten maar investeer in verbeteringen op uw werkplaats. Dat is aanvankelijk een flinke investering hoewel dat wel meevalt al u niet al te veel te makken hebt en bij one kortingen komt kijken, ook op de lange termijn zult u zien dat uw onkosten flink afnemen omdat minder mensen in de ziektewet terecht komen. Zo heeft elk nadeel zijn voordeel en kunt u er allen weer goed bovenop komen dankzij de kantoormeubelen van havic kantoormeubelen. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en hebt u wel baat bij ergonomische meubelen? Kom dan ook snel op onze website een kijkje nemen en lees alles over ergonomische kantoormeubelen. De houding tijdens het zitten moet wel goed ondersteund worden en daar weten wij alles van af. Die trainingen kunnen nog zo saai edoch functioneel zijn, zonder goede meubelen is het half werk.

U zult bij ons geen dief van uw eigen portemonnee zijn

Wat voor kantoormeubelen u dan ook zoekt, bij ons zult u het wel weten te vinden. En zo niet, ook dan horen we het graag van u want we doen ook vaak speciale projecten waar we kantoormeubelen op maat maken. Zo hebben we al vele kantoren voorzien van zeer bijzondere meubelen. Sommige kantoren zijn immers wat kleiner dan de ander of ze bestaan uit vreemde vormen zodat tafels en kasten een uniek design nodig hebben om alles passend te maken. Wij houden wel van een dergelijke uitdaging en willen dan ook graag uw kantoormeubelen ontwerpen en produceren. Neem dan ook direct contact met ons op en vraag naar de voorwaardes. Wilt u liever de kat uit de boom kijken? Kom dan bij een van onze 3 showrooms in het zuiden van het land en net over de grens langs, daar staan alle beschikbare kantoormeubelen uitgestald. En vergeet niet dat we daar velen van kunnen aanpassen zodat ze aan uw wensen voldoen. Waar kunt u zoal aan denken bij het woord “kantoormeubel”? Kijkt u maar naar het volgende lijstje:

  • Tafels en stoelen voor in de conferentieruimte of in de kantine
  • Bureaus en stoelen met daarbij opbergkasten voor al uw documenten
  • En aankleding zoals lampen en gordijnen
  • En ook hebben we diverse meubelen voor de directiekamer
  • U leest het al wel: wij zijn van alle markten thuis!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn