Bent u op zoek naar de beste manier om uw oprit vorstvrij te houden? Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. De oplossing die wij bieden is de verwarming van uw oprit. Vorst ontstaat op koude, bevroren oppervlakten. Dat betekent dat u er rekening mee dient te houden dat wanneer uw oprit bevroren is en het gaat regenen of het is erg vochtig, dat de oprit heel erg glad kan worden met alle gevolgen van dien. Wist u dat heel erg veel van de ongelukken die gebeuren in en rond het huis plaatsvinden? Dat is een zekerheid en daarom dient u de risico’s zo klein mogelijk te maken. Het vorstvrij houden van de oprit doet u door te kiezen voor de verwarming van uw oprit en deze leggen wij graag voor u aan. Het vorstvrij houden van uw oprit, maar ook het vorstvrij houden van uw stoep of entree is vaak een lastige klus en dat komt omdat het vorstvrij houden veel werk kost. Er zijn natuurlijk mogelijkheden die u heeft naast het laten leggen van verwarming en een van de methode die veel wordt gebruikt is het strooien met zout. Dat is iets wat kan gebeuren en wat u makkelijk zelf kunt doen, maar het is wel veel meer werk dan het laten aanleggen van een verwarming. Wij kunnen er voor zorgen dat uw oprit te alle tijden vorstvrij is en als u daar interesse in heeft, dan kunt u gerust even contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u namelijk heel erg graag verder. 24 uur per dag uw stoep, laan of oprit vorstvrij houden; daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Onze verwarming kan worden aangelegd onder verschillende oppervlakten zoals

  • Beton
  • Asfalt
  • Tegels
  • Klinkers

Vorstvrij houden met sensoren

U wilt uw laan graag vorstvrij houden. Dat is een hele goede keuze waar wij u graag bij van dienst zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, dan vragen wij u even contact op te nemen met een van onze medewerkers en dan helpen wij u graag verder. Wij leggen verwarmingselementen aan onder verschillende oppervlakten. Deze elementen zijn voorzien van sensoren. Dat betekent dat een aantal zaken worden geregistreerd zoals temperatuur, alsmede de luchtvochtigheid. Wanneer het koud wordt, dan nemen de sensoren deze verandering waar en zal er voor verwarming worden gezorgd. Het is namelijk natuurlijk niet altijd nodig om de verwarming aan te hebben. Alleen wanneer het koud is zal de verwarming nodig zijn. Uw oprit of stoep vochtvrij houden is iets waar wij u graag bij helpen. Maak een afspraak en dan zijn wij u graag van dienst. Er zijn een aantal partijen in het bijzonder die er te alle tijden voor dienen te zorgen dat de oprit vorstvrij blijft. Hierbij moet u uiteraard ook denken aan de brandweer en de ambulance. De oprit vorstvrij houden is voor deze partijen noodzaak. Natuurlijk kunt u zowel als particulier en als bedrijf bij ons aankloppen voor het vorstvrij houden van de oprit. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Wilt u een offerte aanvragen; ook dat kan. Het aanvragen van een offerte is helemaal vrijblijvend en biedt u bovendien inzicht in de kosten voor het vorstvrij houden van de oprit of de stoep middels verwarming. Wij vertellen u op ieder moment graag meer over de mogelijkheden die u heeft. Steeds meer mensen kiezen voor oprit verwarming omdat het zeer effectief is en u er geen omkijken naar heeft. Dat is wel zo prettig tijdens de koude winterdagen. Geen zorgen dus! Wij bieden de beste oplossingen helemaal op maat. Neem contact op als u meer wilt weten.

Even voorstellen

Voordat u contact met ons opneemt, stellen wij u ook nog graag even aan u voor! Wij zijn Electric Comfort en zoals de naam al doet vermoeden zorgen wij voor een verbetering van uw comfort middels elektrische oplossingen zoals de opritverwarming. Wij bieden oplossingen zoals het vorstvrij houden van de oprit en laan, maar ook binnenshuis steken wij onze handen uit de mouwen. In woonkamers en keuken legden wij tevens verwarming aan. Er is toch niets prettiger als genieten van een comfortabel huis waar u zich goed voelt en daar kunnen wij ons steen aan bijdragen op verschillende manieren. Wilt u uw oprit vorstvrij houden of verwarming aanleggen in de vloer van uw keuken zodat u het hele jaar door met warme voeten door uw keuken kan wandelen? Wij bieden u alle mogelijkheden en zijn u erg graag van dienst om de beste oplossingen te bieden. Ieder jaar houden wij een onderzoek. Dat doen wij om er voor te zorgen dat onze klanten te tevreden zijn en om er achter te komen wat er aan onze diensten nog te verbeteren valt. Wij geloven namelijk in permanente groei. Daarbij vinden wij het belangrijk om er altijd voor te zorgen dat we onze diensten aanscherpen door alle feedback ter harte te nemen. Een jaarlijks onderzoek is een hele goede manier om onze diensten te blijven verbeteren. Niet alleen bieden wij tal van oplossingen, ook bieden wij deze oplossingen tegen zeer scherpe prijzen. U betaalt dus een schappelijk bedrag voor de beste diensten. Neem contact op als u meer wilt weten over het aanleggen van verwarming in uw woning. Wij vertellen u graag alles over de beste oplossingen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn