Asbestvanhetdak - Dak vervangingWilt u nou ook zo graag weten wat dakvervanging precies inhoudt? U bent dan niet de enige. Als er immers geen groot publiek zou zijn dat meer te weten wilde komen over dakvervanging, zou deze tekst ook niet geschreven zijn, laten we wel wezen. Maar dat publiek is er dus wel. Genoeg nu daarover. Tot 1994 was het gebruikelijk asbest tussen tegels, dakdelen en wat niet meer te verwerken. Pas later is men erachter gekomen dat dit spul eigenlijk alleen maar ellende betekent. Mensen zijn er zelfs aan overleden. Met recht kan dan ook worden gezegd dat asbest een gevaar voor de volksgezondheid vormt. Toch zien we het nog geregeld terugkomen in gebouwen die voor genoemd jaartal zijn gebouwd. Schuren en loodsen, maar ook huizen met asbest zijn helaas nog altijd aan de orde van de dag. Vanuit de overheid is regelgeving gekomen die u verplicht een dakvervanging te realiseren, in ieder geval in die zin dat het asbest wordt verwijderd. U mag er ook voor kiezen zonder dak door het leven te gaan, maar dat valt natuurlijk zeker niet aan te bevelen, dat zal u ook wel begrijpen. Enfin, de overheid zegt dus dat u het asbest moet verwijderen. Dat komt neer op dakvervanging. Het is niet de bedoeling dat beunhazen dit werk gaan doen, maar dat gevaar ligt wel op de loer. Omdat het om zodanig gevaarlijke stoffen gaan komt vanuit de regering ook de plicht voor uw dakvervanging een gecertificeerd bedrijf in te schakelen. Het kan maar zo een hele klus zijn erachter te komen welk bedrijf voor u het beste is en te weten te komen of deze firma inderdaad ook over de benodigde certificaten beschikt. Daarom maken wij het u gemakkelijk: kom naar de firma Nieuwland IMT, bekend van de site Asbestvanhetdak.com. Door met ons in zee te gaan is uw dak binnen een mum van tijd weer vrij van asbest.

Maak uw dakvervanging compleet

Nu dachten wij zo eens, als er toch gekozen moet worden voor dakvervanging kunt u misschien net zo goed gelijk een geheel nieuw dak erop laten zetten. Zo maakt men van de nood een deugd. Nu is het moment om te investeren in dakvervanging. Als onze mannetjes toch al bezig zijn met het verwijderen van asbest, kunnen ze net zo goed ervoor zorgen dat er een nieuw dak op uw huis wordt gezet. En om het nog mooier te maken kunt u opteren voor de installatie van een of meer zonnepanelen. Dakvervanging duur? Zeker niet, want door te kiezen voor deze milieubewuste optie levert het u in feite zelfs geld op, op de lange termijn. Zonne-energie heeft immers de toekomst en u kunt daar nu van profiteren door ons te vragen voor uw dakvervanging. En het wordt nog mooier, want u kunt een subsidie krijgen van € 4,50 per vierkante meter asbest. Let er wel op dat deze regeling alleen geld voor agrariërs, of anders gezegd boeren. Het maximum dat aan deze subsidie voor dakvervanging met behulp van zonnepanelen is gekoppeld is een bedrag van liefst € 15.000. Zo kunt u het jaar wellicht nog in stijl afsluiten door te kiezen voor deze variant van dakvervanging. Weet u het allemaal nog niet zeker? Even goede vrienden. Via de site van ons bedrijf, daarnet al even kort aangestipt, kunt u indien u dat wenst contact met ons opnemen. Wij weten inmiddels alles van de ins en outs van de regeltjes van de overheid. Het bespaart u dan ook mooi wat werk gewoon direct met ons in contact te treden. Via onze homepage ziet u gelijk op welke wijze u dat het beste kunt doen.

De ongekende voordelen van ons bedrijf

In de laatste alinea van deze tekst zal verder worden ingegaan op de ongekende voordelen die het samenwerken met onze onderneming u bieden. Heeft u eenmaal ervoor gekozen door ons uw dakvervanging te laten realiseren, dan is dat al een goede eerste stap. Bent u echter nog niet overtuigd, lees dan het vervolg van deze tekst nog maar eens goed. Want voor dakvervanging bent u bij ons echt aan het juiste adres. Wat zijn dan precies die beroemde voordelen van onze toko? Puntsgewijs opgesomd komen die op het volgende neer:

  • scherp geprijsd
  • gecertificeerd asbestbedrijf
  • tien jaar ervaring met dakvervanging
  • efficiënte planning

Er zijn eigenlijk nog meer voordelen verbonden aan het met ons zaken doen, maar daarmee wordt de opsomming wel weer heel erg lang. Daarom volstaan we er op deze plaats mee ook nog te verwijzen naar onze veilige en zeer schone wijze van werken. Als u opteert voor dakvervanging wilt u immers wel dat dit zo grondig en hygiënisch mogelijk gebeurt, zodat het asbest ook daadwerkelijk verdwenen is op het moment dat de hele operatie is voltooid. Verder hebben wij al tien jaar ervaring in deze branche, zodat u niet teleurgesteld zult worden door een of andere beginneling, mogelijk een type oplichter. Onze efficiënte planning zorgt er daarnaast voor dat de dakvervanging al in 2 à 3 dagen gerealiseerd kan zijn. Veel van onze concurrenten kunnen toch echt niet tippen aan zo veel snelheid op dit gebied. En tegelijk gebeurt het ook nog allemaal zorgvuldig; het mag een heus wonder heten. Aarzel niet langer, maar grijp nu de kans om eindelijk van uw asbest af te komen door ons de opdracht te geven tot dakvervanging. We beloven u plechtig dat we u niet in de steek zullen laten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn