Mijn neefje verzamelt al een tijdje messen. Hij is er nu oud genoeg voor en hij vond het altijd al fascinerend. Hij doet sinds een tijdje ook aan een Oosterse vechtsport en is erg enthousiast over vechtfilms en dus ook messen. Ik was op zoek naar een verjaardagcadeau voor hem en hoorde van zijn moeder dat hij wel oren had naar een Karambit. Ik wist echt niet wat dat was! Ik ben dus maar op zoek gegaan op het internet en vond inderdaad een webshop precies dat mes aanbood. Het bleek een mes te zijn dat zijn oorsprong heeft in Indonesië. Het ding ziet er behoorlijk vervaarlijk uit, maar ik kon hem gewoon bestellen via knifestore. Ik deed dat natuurlijk alleen omdat ik ook wel wist dat mijn zus er op zou toezien dat hij er niks geks mee zou doen. Toen ik het mes eenmaal in huis had snapte ik wel wat mijn neefje er zo mooi aan vindt. Het is een prachtig vormgegeven mes. Ik had nog nooit zoiets gezien. Ik heb er een gekocht die aan de lage kant zat qua prijs, het moet natuurlijk wel leuk blijven als je je neefje een cadeau geeft. Gelukkig kon dat ook heel goed met het mes dat ik kocht via de webshop.

Karambit online bestellen

Ik vond het erg handig dat ik de Karambit online kon bestellen. Ik weet niet of ik het lef had gehad om naar een messenwinkel te gaan en te vragen om een Karambit. Nu kon ik heel eenvoudig online kijken naar het aanbod van de webshop en rustig de prijzen vergelijken. Mijn man heeft uiteraard even mee gekeken en samen hebben we bepaald welk mes we voor ons neefje zouden aanschaffen. We konden ook nog meer informatie halen uit de website knifestore.nl. Zo hebben we kunnen lezen voor welke zaken een dat mes normaal wordt gebruikt en waar het mes op gebaseerd is. Blijkbaar was de voorloper van de Karambit ooit een oogstmes. Ik vond het wel prettig dat het die achtergrond had. Na bestelling werd het mes snel bij ons thuisbezorgd in een stevige en veilige verpakking. Ik heb het natuurlijk zelf mooi ingepakt en onze neef was er bijzonder blij mee. Dit mes kan hij nu mooi toevoegen aan zijn groeiende verzameling. Hij richt zich vooral op Oosterse messen, dus de Karambit past daar mooi tussen. Ik weet niet of er veel mensen zijn wiens neefje zo’n hobby heeft, maar áls dat zo is kun je zeker goed online terecht voor een Karambit.

Originele cadeau’s geven

Wij hebben dit jaar weer een origineel cadeau gevonden voor onze neef. Het is elk jaar wel de vraag wat we hem moeten geven. Ik heb gemerkt dat de volgende dingen puberjongens wel interesseren: 

  • Drones
  • Messen
  • Computerspelletjes
  • Raceauto’s 

Het is misschien een beetje typisch, maar uiteindelijk zijn het toch die clichématige dingen die ze leuk vinden. Tenzij je natuurlijk met een jongen van doen hebt die bijvoorbeeld van lezen houdt, of van spelletjes doen. Maar dat is aan ons neefje niet besteed, dus ik was blij dat ik dat mes voor een aantrekkelijke prijs kon kopen via het internet. Zijn moeder liet ons weten dat ze de webshop zeker in de gaten zal houden voor de toekomst. Misschien hoeft hij geen tweede Karambit, maar het aanbod messen is zo groot dat er vast nog wel iets moois voor hem tussen zit. Ik snapte dat wel, als je de website doorspit krijg je bijna vanzelf zin ook zo’n mooi werktuig

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn