Wie graag gebruik wil gaan maken van een auto, zal zijn of haar rijbewijs moeten gaan halen. Het is verplicht om eerst rijlessen te gaan volgen en vandaar dat wij u graag wat meer willen vertellen over onze autorijschool in Rotterdam. Mocht u namelijk in de havenstad wonen, dan kunt u zich bij ons opgeven voor lessen bij onze rijschool in Rotterdam. Wij hebben momenteel nog veel ruimte voor nieuwe cursisten dus mocht u graag binnenkort al willen beginnen met uw lessen, dan kunt u altijd een keer naar onze site komen om u bij onze rijschool in Rotterdam op te geven om les te komen nemen. Wij leggen u in deze tekst graag uit hoe wij doorgaans te werk gaan. Wij zeggen er meteen bij dat iedere leerling weer anders is en dat wij in onze rijschool in Rotterdam altijd rekening houden met uw specifieke manier van leren, maar doorgaans volgen wij een vast patroon. Wij leren u tijdens de eerste lessen hoe u kunt omgaan met de auto. Het is namelijk belangrijk dat u deze goed onder controle krijgt want wanneer u de weg opgaat, moet u de wagen goed kunnen beheersen. Doorgaans gaan wij als rijschool in Rotterdam dan ook de eerste lessen geven op plaatsen waar bijna geen verkeer komt zodat u er zeker van kunt zijn dat u in alle rust kunt wennen aan de auto. Mocht u zich comfortabel genoeg voelen in de wagen, dan zullen wij als rijschool in Rotterdam met u op de drukkere wegen gaan rijden. Zo bouwen wij stapje voor stapje uw rijvaardigheid op en u zult merken dat u al heel snel goed kunt rijden. Dat is de kracht van onze rijschool in Rotterdam. Wij zorgen er namelijk graag voor dat u spelenderwijs een goede deelnemer van het verkeer wordt.

Onze rijschool in Rotterdam is ook geschikt voor mensen met een handicap

Wanneer u een handicap heeft, is het goed om te weten dat wij als rijschool in Rotterdam veel voor u kunnen betekenen. Het maakt daarbij niet uit wat uw handicap is. Wij zorgen er namelijk graag voor dat ook u uw rijbewijs kunt halen. Wij hebben daarom ook een aangepaste auto bij onze rijschool in Rotterdam zodat u goed kunt leren autorijden. Wanneer u graag lessen bij onze rijschool in Rotterdam wilt komen volgen, horen wij graag van u. Wij horen graag wat uw handicap precies is zodat wij onze lessen optimaal op u kunnen afstemmen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u goed leert rijden en dat wij ook aandacht zullen besteden aan het feit dat u ondanks uw handicap, toch heel goed leert autorijden. Wij hebben al heel veel mensen met een handicap wegwijs mogen maken in de auto en zij hebben onze lessen altijd met heel plezier gevolgd. Mocht u daarom graag met ons willen werken, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. U kunt ons telefoonnummer vinden op onze site. Het adres van onze site is Rijschool-Kruisboog.

Kies voor een van onze lespakketten

Wanneer u de kosten van uw rijbewijs graag in de hand wilt houden, kunt u bij ons een pakket aan lessen kiezen. Dit pakket bevat:

  • een bepaald aantal lessen
  • het uiteindelijke rijexamen
  • de mogelijkheid om specifieke vaardigheden nader te oefenen

Als u graag lessen bij ons wilt komen volgen, hopen wij u snel een keer te mogen ontvangen op onze site. Hier kunt u aan de hand van het contactformulier laten weten dat u bij ons les wilt komen volgen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn