Hebt u een fabriek of een groothandel? Of hebt u een webwinkel en is dat de reden dat u op zoek bent naar verpakkingsmateriaal? Wat de reden dan ook mag zijn, bij viv.nl kunnen we u ongetwijfeld van dienst zijn. We bieden onder andere wikkelfolie, dozen en enveloppen aan. Daarnaast kunt u een keur aan accessoires kopen die handig zijn als u verpakkingsmateriaal gebruikt. Want de dozen wilt u stevig sealen met tape. En misschien vervoert u vele colli, dan mag een pallet met een stevige omsnoering niet ontbreken aan uw arsenaal. Voor al uw verpakkingsmateriaal en accessoires kunt u bij Viv uw hart ophalen. Zo hebben we vrijwel al het afgebeelde materiaal standaard op voorraad. En daarbij komt ook nog eens het grote voordeel dat we morgen al langs kunnen komen om uw materiaal te bezorgen. Daar zitten wel enkele vereisten aan. Zo moet de bestelling online geplaatst zijn voor 15:00 uur in de middag op werkdagen. Dus als u vroeg in de middag op maandag tot en met vrijdag bestelt dan gaat het helemaal goed komen. Bestel direct in bulk want als het totale bedrag boven de 100 euro uitkomt dan zijn de verzendkosten compleet gratis. Daarnaast geven we vrij vaak spetterende kortingen op divers verpakkingsmateriaal. Op dit moment krijgt u ongeacht het product maar liefst 5 procent korting op de totale bestelling! Tel uit uw winst en kies het verpakkingsmateriaal uit dat u nodig hebt.

Qua verpakkingsmateriaal hebt u bij ons een brede keuze

We hebben een keur aan verpakkingsmateriaal en al deze producten kunt u via de ingebouwde zoekmachine snel opzoeken. Misschien is het nog wel handiger om uw zoektocht te verkleinen door te zoeken per categorie. Vervolgens selecteert u de maten, het materiaal waar het verpakkingsmateriaal van is gemaakt en/of op de minimum- dan wel maximumprijs die er voor over hebt. Nadat u de keuze hebt gemaakt kunt u inloggen op u account. Het is verstandig om een profiel aan te maken omdat u dan in de toekomst niet alle adres- en contactgegevens opnieuw hoeft in te vullen. Betalen is tevens erg eenvoudig en daarnaast zeer veilig. U kunt namelijk gebruik maken van iDEAL, uw creditcard, PayPal en andere online betaaldiensten. Hopelijk bevalt het geleverde verpakkingsmateriaal u goed en bent u tevens erg tevreden over de service. Mocht u de tijd hebben dan zouden we het zeer waarderen als u ons een waardering wilt geven. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,1 en daar zijn we al zeer trots op. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws zoals nieuw verpakkingsmateriaal of verpakkingsmateriaal dat in de aanbieding is raden we het u aan om u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief. Laat uw e-mailadres achter en profiteer van het laatste nieuws.

Online bestellen is goedkoop en eenvoudig

Mocht u nog vragen hebben over het maken van een bestelling of over specifieke producten dan kunt u overdag met onze klantenservice bellen en chatten. Ook via het contactformulier zullen we u snel van de juiste informatie voorzien. Deze producten zijn voor veel bedrijven onmisbaar.

  • Zo kunt u helemaal niet beginnen zonder dozen in de juiste maten waarin u extra folie of piepschuim kunt stoppen voor een optimale bescherming van uw producten.
  • Het is daarbij erg handig dat u goede stiften hebt waarmee u kunt aangeven wat er in de dozen zit.
  • Ook plastic zakken om aan uw klanten mee te geven kunt u bij ons in groten getale bestellen.
  • En mocht u tape willen kopen: wij hebben onder andere duct tape, waarschuwingstape en pvc tape.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn