Als groothandel wilt u wellicht uw producten verwerken tot kleine pakketjes. Misschien moeten er producten gemonteerd worden zodat u ze vervolgens naar uw klanten, dus winkels, kunt bezorgen. Als er handwerk bij komt kijken dan kan u dat erg veel tijd en geld kosten. Gelukkig is er nu een bedrijf dat dit soort handwerk al meer dan 25 jaar zelfstandig doet in Haaksbergen, Twente. Kijkt u maar eens op handmatig-verpakken.nl als u een pakket verpakken wilt. Een pakket verpakken behoort naast vele andere werkzaamheden tot onze dagelijkse werk. We kunnen het pakket verpakken zoals u dat wenst. Dat betekent dat u uw wensen bij ons neerlegt, dat wij een offerte opstellen en als u daar akkoord mee gaat, dan kunt u het materiaal aanleveren. We werken uitzonderlijk snel ook al gaat het om handwerk, want hier werken vaklui met erg veel ervaring. Er heerst een ontspannen sfeer en men kan echt op elkaar rekenen. Dat vinden we belangrijk want dankzij een hecht team kunnen we snel uw pakket verpakken. Voor een groothandel maar ook voor een fabriek bieden we onze diensten aan. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een:

  • Eenmalige opdracht,
  • Een kleinschalig of juist grootschalig project. We zijn namelijk van geen kleintje vervaard,
  • En het doet er tevens niet toe waar uw bedrijf zich bevindt in Nederland. Wij garanderen een landelijke dekking.

We kunnen uw pakket verpakken op uw gewenste wijze

Er zijn vele redenen om een pakket te verpakken. Misschien is de term “ompakken” in dit geval beter, maar dat is afhankelijk van uw eisen. Want we kunnen namelijk ook displays in winkels afvullen. Ook sorteren van artikelen zodat er een pakket ontstaat hoort bij dit handwerk. Lopende band werk is daarom geen vreemde voor ons. Nadat het uitzoeken, sorteren of zelfs het monteren van een bepaald product is afgerond gaan we het oorspronkelijke pakket verpakken zodat het direct naar de winkel kan. U wilt het immers niet in lelijke kartonnen dozen aanbieden maar in mooi verpakkingsmateriaal. Als u geen plek hebt in uw eigen werkplaats omdat transport, productie en/of de logistiek al genoeg plek inneemt, dan kunt u het pakket verpakken aldus aan ons uitbesteden. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan is het verstandig om even contact met ons op te nemen. Telefonisch en per e-mail kunt u ons het hemd van het lijf vragen. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen, dan sturen we u snel een ontwerp toe met daarbij een offerte. U vindt de exacte prijzen en u hebt nog even de tijd om dit in een vergadering met het bestuur te bespreken. Gaat u akkoord of wilt u nog wijzigingen aanbrengen? Ook daar doen we beslist niet moeilijk over. Pas als u tevreden bent gaan we uw pakket verpakken.

Dankzij het handwerk kunnen we zeer nauwkeurig te werk gaan

Misschien wilt u graag dat er in het eindproduct variatie bestaat. Dan is handwerk de aangewezen oplossing. Naast het pakket verpakken bieden we aldus een keur aan werkzaamheden aan:

  • Het sealen en krimpen van colli,
  • Het onderhouden van mailingen en het ter post aanbieden van pakketjes,
  • Het plakken en vouwen van presentatiemappen en dozen,
  • En het reconditioneren van diverse producten.

We zijn een totaalbedrijf in de laatste fase van de productie van uw artikelen. De finishing touch noemen we dit ook wel. Als dat werk tot op heden met de hand moet worden uitgevoerd dan kent u nu het bedrijf aan wie u dit werk kunt uitbesteden. Wij gaan elke dag weer voor een hoogwaardige kwaliteit, een vlotte levering en natuurlijk bieden we u gunstige prijzen aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn