Bongosolar - Zonnepanelen testFossiele brandstoffen zijn zoals u ongetwijfeld weet een uiteindelijk eindige bron van energie. Momenteel draait onze maatschappij voornamelijk nog op deze vorm van energie, maar in de nabije toekomst zal dit waarschijnlijk sterk gaan veranderen. Wij van bongosolar.nl weten via onze uitgebreide zonnepanelen test welk product het best bij uw portemonnee en verbruik past. Een oplossing op maat wordt geboden voor een ieder die ons om advies vraagt. Ons personeel kent alle door ons verkochte gecertificeerde producten en kan daardoor, in overleg met u als klant, perfect advies geven en aantonen via de zonnepanelen test welk product het best bij u persoonlijke omstandigheden past. Heeft u bijvoorbeeld een gezin met meerdere kinderen en een groot huis? Dan is het waarschijnlijk dat u meerdere of grotere panelen kan kopen om optimaal te profiteren van het financiële voordeel dat een investering in zonnepanelen u op kan leveren. Woont u juist in een bescheiden appartement of klein huis? Ook voor kleinere huishoudens, waarbij dus logischerwijs minder energie nodig is, is er de zonnepanelen test om de voor u optimale oplossing aan het licht te brengen. Doordat de energieprijzen momenteel aan de hoge kant zijn is het financieel zeker rendabel om na de denken over het plaatsen van energie opwekkende producten als zonnepanelen. Test u liever een product voordat u besluit dit te kopen? Dan kunt u bij ons in de showroom een oplossing op maat vinden die voor u de maximale energiebesparing op zal leveren. De eenmalige kosten van een zonnepaneel zullen zich in de meeste gevallen al binnen een paar jaar uitbetalen. Het is dus naast goed voor de planeet ook erg gunstig voor uw eigen financiën. Wij snappen dat een investering als deze niet meteen en zonder goede informatie zal worden gedaan, daarom zult u bij bongosolar.nl altijd de beste service van ons gekwalificeerde personeel krijgen bij uw zonnepanelen test. Het contact is vrijblijvend, dus al u besluit dat het voor u op dit moment geen goede aankoop is dan hebben wij daar begrip voor.

Welke producten worden getoond bij de zonnepanelen test?

Er zijn naast verschillende fabrikanten ook verschillende materialen die gebruikt worden in ons assortiment. Er zijn zelfs verschillende kleuren beschikbaar om ervoor te zorgen dat een zonnepaneel qua kleur past bij de rest van uw dak! In de zonnepanelen test komen alle producten voorbij en heeft u de mogelijkheid om ze te bekijken en samen met een van onze medewerkers uw behoeften en verbruik om een rijtje te zetten. De verschillende producten worden aan de hand daarvan gerangschikt in de zonnepanelen test in de volgorde waarin ze bij uw persoonlijke situatie passen. Zowel in opbrengt qua energie, in prijs en in uiterlijk zit er verschil in onze producten. De verschillende soorten die in de zonnepanelen test worden behandeld zijn onder anderen deze:

  • Polykristallijn uitvoering. Dit paneel is bij ons verkrijgbaar van onder andere de merken: AxiteSolar, CanadianSolar, Denim, DMEGC, Eging PV, Neo Solar Power, Suntech, Trinasolar en Yingli Solar.
  • Polykristallijn black uitvoering. Dit paneel is verkrijgbaar van zowel Denim als Neo Solar Power.
  • Monokristallijn black uitvoering. Dit paneel is verkrijgbaar van de merken DMEGC, Suntech, Eging PV, Ja Solar, Trinasolar, Yingli Solar, Axitec Solar en Canadian Solar.
  • Dunne film Solar Frontier. Dit paneel is uitsluitend verkrijgbaar van de producent Solar Frontier. Deze panelen worden door veel mensen qua esthetiek als beste beoordeeld.
  • Dunne film TSMC. Dit paneel is gemaakt door TSMC Solar uit Tawain. De relatief hoge efficiëntie is slechts één van de pluspunten.
  • LG Mono 300Wp. Dit paneel is ontwikkeld door de multinational LG die u wellicht kent van andere consumentenelektronica. Een zeer hoogwaardig en duurzaam product.

Elk verschillend product heeft zijn eigen specificaties waardoor het zelf lastig is om de juiste voor uw situatie te vinden. Bij bongosolar.nl hebben wij zelf een zonnepanelen test op het dak uitgevoerd. Alle producten die wij aanbieden testen wij of hebben wij getest op ons dak. De opbrengsten qua energie die wij uw tonen is dus door ons zelf gemeten en daardoor betrouwbaar voor de situatie in Nederland. Zowel panelen voor schuine daken als voor platte daken zijn verkrijgbaar van de verschillende merken en soorten en komen allemaal voorbij in de zonnepanelen test.

 

Goede service van een gecertificeerd en betrouwbaar bedrijf

Naast onze uitstekende service, waar de zonnepanelen test een onderdeel van is, weet u zeker dat u bij ons ook producten van de beste kwaliteit voor een scherp tarief krijgt. In onze showroom kunt u zelf alle producten bekijken en advies krijgen van onze medewerkers. Uiteraard kan dit tijdens onze normale openingstijden, maar als u verhinderd bent tijdens deze tijden is het ook mogelijk om een afspraak na sluitingstijd te maken voor een zonnepanelen test. Voor uw als klant is alles mogelijk. Andere voordelen van bongosolar.nl zijn:

  • Beschikbaarheid in heel Nederland
  • In het bezit van alle nodige kwalificaties en volledig gecertificeerd
  • Geen enkele lokale regelgeving of regeling is bij ons onbekend
  • Een prachtige showroom en afspraak op maat mogelijk

Naast deze voordelen zijn wij ook aangesloten bij de Stichting Garantiefond ZonneEnergie. Hierdoor bent u gegarandeerd van het feit dat wij betrouwbaar zijn. Alleen bedrijven die aan alle criteria voldoen kunnen zich aansluiten bij deze stichting. Aarzel dus niet als u geïnteresseerd bent. Kom langs of bel voor meer informatie of een afspraak voor een zonnepanelen test.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn