De organisatie van uw magazijn is natuurlijk van groot belang. Veel eigenaars van bedrijven focussen hun aandacht op de ‘voorkant’ van het bedrijf en besteden aanzienlijk minder aandacht aan de ‘achterkant’. Dit is op zich niet vreemd, want de voorkant bestaat uit het zichtbare deel van het bedrijf. Dus de showroom waar de artikelen uitgestald staan is waar de meeste eigenaren veel zorg aan besteden. Dit is niet verwonderlijk, want dit is het visitekaartje van elk bedrijf. Het uiterlijk en de showroom waar men de artikelen kan vinden is waarmee je de klanten binnenhaalt. Toch is het zeker van belang om ook de achterkant goed te organiseren. De achterkant bestaat uit het onzichtbare deel. Onzichtbaar voor de klanten. Een goede visualisatie is een schoenenwinkel. Stel dat u de schoenen van uw keuze in een andere maat wilt. U ziet de verkoper vervolgens een deur ingaan en verdwijnen. Deze verkoper is een x aantal minuten weg en komt vervolgens terug met de schoenen naar het zichtbare gedeelte, de voorkant. In al die tijd was de verkoper in het onzichtbare gedeelte. Dit deel zien de consumenten nooit, terwijl hier alle schoenen die op voorraad zijn zich bevinden. Als de verkoper snel terug is dan betekent dat dat de achterkant goed is georganiseerd en dat de verkoper de juiste schoen snel kon lokaliseren. Duurt het lang dan is het waarschijnlijk een chaos achterin. Het feit dat het lang of kort kan duren, betekent dat de achterkant, ofwel het magazijn, van groot belang is en dat het tevens van wezenlijk belang is dat dit magazijn op een ordelijke wijze is georganiseerd. Een goede manier om het magazijn op orde te houden is met behulp van pallets. Alle spullen die op de pallets worden gezet kunnen via een heftruck gemakkelijk verplaats worden. Daar komt bij dat de magazijnmedewerkers een nieuwe pallet op het product kunnen plaatsen, zodat er gestapeld kan worden. Als het oppervlak van bijvoorbeeld een partij kartonnen dozen omhult met plastic vlak is, dan is het heel goed mogelijk om meerdere partijen te stapelen met behulp van pallets. Pallets van kunststof zijn een zeer verstandige optie. Houten pallets zijn populair, maar houten pallets zijn vaak grof gemaakt en meer geschikt voor magazijnen die horen bij een werkplaats. Voor een kledingmagazijn, een schoenenmagazijn of een IT magazijn is het beter om pallets te kopen van het subtielere materiaal kunststof. De vraag is dan ook waar u, mocht u geïnteresseerd zijn in pallets van kunststof, waar u deze soort pallets kunt kopen.

De beste pallets van kunststof in verschillende maten koopt u via boxpall.nl

Mocht u geïnteresseerd zijn in pallets van kunststof dan is het een goed idee om eens een kijkje te nemen op boxpall.nl. Deze website heeft alles op het gebied van magazijn beheer. U kunt hierbij denken aan pallets, maar ook aan kunststof bakken en accessoires zoals trolleys waar de u de bakken mee kunt vervoeren. Maar het draait natuurlijk om de pallets. Deze kunt u in verschillende afmetingen bestellen. De meest voorkomende maateenheden zijn:

  • Light (licht)
  • Medium
  • Heavy (zwaar)
  • Hygiëne

Mocht u op de site niet vinden wat u nodig heeft, dan kunt u altijd even contact opnemen met boxpall. Niet alles wat zij in het assortiment hebben staat namelijk online. De meest voor de hand liggende producten vindt u online, maar de minder voor de hand liggende, of uitzonderlijke producten kunnen toch best onderdeel uit maken van het ruimte assortiment dat boxpall voorradig heeft. Wat betreft de pallets kunt u dus kiezen uit de lichte variant, de medium variant en de zwaardere variant. De eerste twee zijn ideaal voor bijvoorbeeld de kledingzaak of de schoenzaak. Subtiel en niet al te groot zijn deze pallets ideaal voor de kleinere magazijnen. De zwaardere pallets zijn geschikt voor de grotere magazijnen en ideaal voor de grovere materialen die ook daadwerkelijk met een heftruck vervoerd moeten worden. Hierbij kunt u denken aan houtverwerkingsfabrieken, bedrijven als IKEA of andere meubelboulevards en grote loodsen met metaal en andere grove materialen. Natuurlijk kunt u de zwaardere edities ook gebruiken voor andere doeleinden. U bent helemaal vrij wat betreft het gebruik van uw aankoop. De kunststof materialen zijn ideaal, want kunststof is licht en stevig. Het vormt één geheel zonder uitstekende onderdelen zoals spijkers en dergelijke. Dat laatste kun je wel verwachten bij houten pallets. Daarom is het verstandig om voor magazijnen voor kleding bijvoorbeeld geen hout te gebruiken, maar kunststof. Het is niet handig als de kleding vernield wordt door een uitstekende spijker. Hout kan daarom beter gebruikt worden voor grove materialen die wel een stootje kunnen hebben.

Overige producten en service

Naast de bovengenoemde producten kunt u dus ook de nodige kunststof bakken bestellen. Deze zijn ideaal voor een magazijn. Dit is omdat ze stapelbaar zonder dat ze hoeven worden afgesloten. Als het magazijn met dozen werkt dan kunnen de dozen weliswaar op elkaar gestapeld worden, maar dat kan alleen als ze volledig worden afgesloten. Met kunststof bakken hoeft dit niet. Stapelen is dus mogelijk, zodat de mogelijkheid blijft bestaan om de attributen uit de bakken te halen zonder dat de bak die er bovenop staat moet worden verwijderd. Wat betreft de service zit u altijd goed bij boxpall.nl. Alles wordt altijd netjes op tijd afgeleverd en u hoeft binnen Nederland geen verzendkosten te betalen. Retourneren is altijd mogelijk en u kunt uw bestelling altijd op proef bestellen. Mocht u niet tevreden zijn dan stuurt u het gewoon terug.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn