Veel mensen zijn in het bezit van antieke klokken in Breda. En dat is hartstikke mooi. Alleen wordt de waarde van deze antieke klokken in Breda niet altijd goed ingeschat. Soms staan ze weg te rotten in een schuur, of zijn ze onder het stof te vinden op een zolder. Misschien omdat ze ooit op een rommelmarkt zijn gekocht, en de aankoop niet zo goed was als dat in eerste instantie werd verwacht. Of misschien is het een erfstuk waarvan de waarde niet goed wordt ingeschat. En dat is zo zonde. Er zijn namelijk veel exemplaren die hartstikke mooi zijn om te zien. Maar vaak omdat ze niet meer werken of niet zijn onderhouden, worden ze niet op een prominente plek in huis neergezet. Mensen nemen vaak de moeite niet om antieke klokken in Breda te laten repareren of restaureren. Gelukkig is er een klokkenmaker die dit wel met alle liefde voor de klanten doet. En dat is Niko van Keep. Ben je in het bezit van antieke klokken in Breda en denk je erover om deze te laten maken of restaureren? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Ga gewoon eens langs bij deze klokkenmaker, zeker als je bij hem komt in verband met antieke klokken in Breda helpt hij je maar al te graag. Hij is erg gericht op duurzaamheid en wil er alles aan doen om de antieke klokken in Breda weer aan de praat te krijgen en de oude staat weer te herstellen. Ook kun je hem bellen of een mail sturen via de website van Antiek Uurwerk. Hij staat je graag te woord, zo ontdek je snel wat hij voor jou en je uurwerk kan betekenen.

Van Keep laat antieke klokken in Breda herleven

Niko van Keep is een vakman, die veel te bieden heeft als het gaat om antieke klokken in Breda.

  • Restaurateur
  • Klokkenmaker
  • Klokkenwinkel

Hij heeft veel ervaring op dit gebied dus je kunt je klok met een gerust hart bij hem achterlaten. Je zal versteld staan van het resultaat. Het kan klanten soms enorm verrassen wat er met zo’n uurwerk gebeurt, en hoe die er uiteindelijk uit komt te zien. Mensen hebben soms geen idee wat voor een prachtexemplaar ze in handen hebben, en Van Keep doet er alles aan om deze pareltjes weer tot leven te wekken. Hij vindt het heel erg belangrijk dat de oude staat scherp in de gaten wordt gehouden en houdt hier veel rekening mee tijdens het restaureren. Daarnaast doet hij zijn uiterste best om met zo weinig mogelijk reparaties en restauraties het uurwerk weer naar behoren te laten werken en het bijzondere uiterlijk te behouden.

Kom langs in de klokkenwinkel

Ga eens langs bij de klokkenwinkel. Hier vind je niet alleen antieke klokken in Breda, hier kun je ook met deze expert in gesprek gaan. Als je in de buurt van Breda bent, of natuurlijk als je in deze prachtige stad woont, is het sowieso leuk om hierheen te gaan. Van Keep heeft zo veel kennis, dat je aan zijn lippen hangt als hij over zijn werk begint te vertellen. Vraag hem ook naar het onderwerp duurzaamheid. Dit onderwerp is natuurlijk zeer actueel, en met zijn werk levert hij daar een hele mooie bijdrage aan. Ook als je denkt dat jouw klok of horloge niet de moeite waard is, willen we je toch vragen om deze uurwerken nog een kans te geven en ze een nieuw leven te geven. Is het niet voor eigen gebruik, dan kun je er nog altijd een ander blij mee maken. Kijkt u ook eens op antiek-uurwerk.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn