Mijn man werkte vorig jaar veertig jaar bij dezelfde baas en dat wilde deze werkgever graag vieren met een verrassingsfeest. Mijn man wist dus helemaal nergens van en dat terwijl wij maanden aan het voorbereiden zijn geweest. Wij wilden er namelijk een onvergetelijk feest van maken en vandaar dat wij deze fuif ook wilden geven op een bijzondere locatie. Wij kwamen uiteindelijk terecht bij een feestzaal in Tilburg en daar hebben wij een prachtig feest gevierd. Wij kwamen op deze feestzaal in Tilburg nadat mensen ons hadden getipt op de site van Feestzaal-Huren-Tilburg.nl. Deze site stond barstensvol interessante mogelijkheden en daar wilden wij dan ook graag gebruik van maken. Wij wilden namelijk voor een redelijke prijs een feestzaal in Tilburg huren en dat kon gerealiseerd worden via deze site. Een van onze andere eisen was dat wij ook de muziek via dit bedrijf konden uitbesteden. Wij hebben namelijk zelf weinig contacten wanneer het gaat over muzikanten, maar wij houden wel van goede muziek dus wilden wij dit bedrijf graag vragen om de muzikanten te regelen. Toen wij op de site gingen kijken naar de kosten van dit alles, zagen wij dat dit doorgaans al bij de prijs van het feestzaal in Tilburg huren in zit. Dat was al meteen de eerste meevaller en wij vonden het daarom ook prettig om te merken dat wij hier voor een heel laag bedrag een heel mooie feestzaal in Tilburg huren konden. Wij hoefden daarom ook niet lang na te denken over de vraag of wij al dan niet met dit bedrijf in zee wilden gaan omdat wij meteen in de gaten hadden dat wij hier met een heel goede partner te maken hadden. Wij hebben daarom meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf voor het feestzaal in Tilburg huren. Zij stonden ons vriendelijk te woord en luisterden goed naar onze wensen.

Via deze site kunt u een feestzaal in Tilburg huren inclusief catering!

Toen wij eenmaal contact opgenomen hadden met de mensen die wij benaderden voor het feestzaal in Tilburg huren, kregen wij te horen dat zij ook de catering op zich zouden kunnen nemen wanneer wij dit graag zouden willen. Dat sprak ons meteen heel erg aan omdat het ons namelijk een hoop werk uit handen zou kunnen nemen. Wij waren namelijk van plan om meer dan honderd mensen uit te nodigen en vandaar dat wij graag zoveel mogelijk wilden uitbesteden. Dat was heel goed mogelijk tijdens het feestzaal in Tilburg huren. De mensen van Feestzaal-Huren-Tilburg.nl vertelden ons namelijk dat zij allerlei soorten bedrijven voor ons zouden kunnen inschakelen die de catering op zich zouden willen en kunnen nemen. Wij hebben hiermee ingestemd en uiteindelijk hebben wij zo heerlijk kunnen genieten van een heerlijke Surinaamse rijsttafel. Dat is het favoriete eten van mijn man en dat hadden wij ook aangegeven toen we gingen kijken naar mogelijkheden voor het huren van een feestzaal in Tilburg. Wij kijken dus ook terug op een onvergetelijk feest waarbij alles tot in de puntjes geregeld was. Dat vonden wij heel erg aangenaam.

Dit bedrijf bezorgde ons een fantastisch feest

Wij hebben de samenwerking met dit bedrijf als heel erg positief ervaren en wij raden iedereen dan ook aan om een keer op de site van dit bedrijf te komen kijken. Hier kunt u namelijk alles over de mogelijkheden lezen, zoals bijvoorbeeld:

  • dat dit bedrijf ook de muziek voor het feest kan regelen
  • dat deze onderneming ook de catering kan verzorgen
  • dat u op aanvraag ook licht- en geluidsinstallaties via deze onderneming kunt aanvragen

Kijk snel even op de site feestzaal-huren-tilburg.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn