ZoGefixt.nl - Reparatie op locatie voor Telefoon en Tablet

Hebt u last van een haperende Samsung? Hebt u het per ongeluk laten vallen en zitten er teveel scheurtjes in het scherm waardoor u niets meer kunt lezen? Is het scherm zelfs losgeraakt waardoor het touchscreen niet langer naar behoren werkt? Dan is het tijd voor een Samsung Galaxy reparatie. Een Samsung Galaxy reparatie voert u natuurlijk niet zelf uit, daar hebt u een professional voor nodig. Gaat u naar een elektronicawinkel of de telecomzaak waar u dat toestel ooit hebt gekocht, dan moet u vaak grof geld betalen. Zo kan het maar liefst 200 euro kosten om enkel het scherm te laten vervangen. Staat er een lange rij voor u? Reken er dan maar op dat er geen tijd is om vandaag die Samsung Galaxy reparatie uit te voeren. Neem contact op met zogefixt.nl. De naam zegt het al: we komen morgen bij u langs, bekijken de schade, stellen de diagnose en gaan vervolgens direct aan het werk. Ja, dat leest u trouwens goed: wij komen naar u toe. Ongeacht uw woonplaats, uiteraard met uitzondering van de Waddeneilanden, kunnen we binnen 24 uur bij u op de stoep staan. Ook doordeweeks terwijl u werkt voeren we de Samsung Galaxy reparatie uit. Dat kan in ons busje waarmee we het hele land afreizen maar ook in de kantine van het bedrijf waar u werkt of de school waar u naartoe gaat. Reken er maar op dat een Samsung Galaxy reparatie nooit langer duurt dan een uur. Sterker nog, ons gemiddelde ligt op een halfuur dus tel uit uw winst. Want niet alleen is de Samsung Galaxy reparatie snel uitgevoerd, u hoeft er niet voor naar een speciaalzaak en het is ook niet nodig om uw geliefde toestel op te sturen.

Laat de Samsung Galaxy reparatie maar aan ons over

We bieden u een bijzondere service aan omdat we de Samsung Galaxy reparatie gewoon bij u thuis of voor de deur kunnen uitvoeren. Onze medewerkers beschikken over de nodige knowhow om ieder model van dit gerenommeerde merk uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten zodat het er weer uitziet als nieuw. Daarnaast bent u geen dief van de portemonnee. Bekijk onze tarieven maar eens als u een afspraak met ons maakt. Mocht u dit vooraf al willen weten dan is het verstandig om even telefonisch contact met ons op te nemen. Wellicht kunt u ons dan direct al vertellen wat er precies aan scheelt zodat we op basis van die gegevens een exacte prijsopgave kunnen voorrekenen.

  • Als u daar verder mee akkoord gaat dan kunt u de afspraak inplannen. Het maakt voor ons aldus niet zoveel uit waar u zich op dat moment bevindt. Misschien is het wel handig dat u dit eventueel bespreekt met uw werkgever.
  • Vervolgens komen we de volgende dag langs om de Samsung Galaxy reparatie uit te voeren.
  • En dan hebt u uw zuurverdiende toestel wel terug. U kunt vast en zeker geen minuut langer zonder smartphone!

Doorgaans verhelpen we het probleem al binnen een halfuur

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de Samsung Galaxy reparatie onmogelijk is geworden. Het toestel heeft zware interne schade opgelopen en moet eigenlijk vervangen worden. Daar zijn we dan eerlijk over en dat betekent tevens dat u niets hoeft te betalen. Wij hanteren namelijk het zogenaamde “No Cure, No Pay” principe. Na een Samsung Galaxy reparatie krijgt u trouwens maar liefst 12 maanden garantie op deze herstelwerkzaamheden. Tot slot nog vragen? Klim dan in de pen en mail ons vandaag nog. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn