In verschillende branches werkt u gedurende de werkdag regelmatig met hoogte. Dit moet te allen tijde veilig gebeuren, zodat u en uw werknemers geen onnodige risico’s lopen. Hiervoor is een hoogwerker het ideale hulpmiddel. Er staat regelmatig een hoogwerker te huur bij verschillende aanbieders. Wanneer er een hoogwerker die te huur staat nodig heeft, dan zit u niet vast aan de grote investering voor de aanschaf van het apparaat. Bij Hendrikse Verhuur hebben wij een groot assortiment van de hoogwerker te huur. Wij leggen u graag uit wat wij op het gebied van een hoogwerker te huur voor u kunnen betekenen en hoe u met ons in contact komt. Tevens vertellen wij graag meer over de voordelen van een hoogwerker te huur ten opzichte van de aanschaf.

Ieder type hoogwerker te huur voor iedere klus

Wanneer het zelden voorkomt dat u een hoogwerker nodig heeft, kan het een te grote investering zijn om zelf een hoogwerker aan te schaffen. Ons assortiment aan een hoogwerker te huur kan daarom een goede oplossing zijn. Een hoogwerker is namelijk doorgaans van essentieel belang op plekken waar het te duur is om steigers te plaatsen of wanneer dit teveel tijd kost. Het is vaak voordeliger om te kijken bij een hoogwerker te huur dan deze zelf aan te schaffen om op grote hoogte en moeilijk bereikbare plekken te werken. Onze betrouwbare en multi-inzetbare hoogwerker te huur biedt u de mogelijkheid om op iedere klus te kunnen inspelen. Bij ons is er altijd het juiste type hoogwerker te huur, waarbij het verschil zit in:

  • Reikwijdte
  • Hoogte
  • Ondergrond

Op onze website vindt u een handig overzicht van alle hoogwerkers en waarvoor deze geschikt zijn. Zo kunt u direct een goede keuze maken en uw werkzaamheden voortzetten zonder direct een grote investering te hoeven doen. Naast dat u gebruik maakt van lage huurtarieven, krijgt u een uitzonderlijk snelle service. Wanneer u namelijk een hoogwerker bij ons huurt, kunnen wij deze ook op uw locatie leveren. U hoeft dan niets te regelen en wij zorgen dat u goed geholpen wordt. Ook controleren wij onze hoogwerkers altijd voordat deze weer naar de volgende klant gaan. Onze hoogwerkers verkeren altijd in een prima staat, doordat zij elk jaar een deskundige inspectie moeten doorstaan. Daarnaast helpt u bij ons alleen de beste kwaliteit. Onze medewerkers kunnen u tevens altijd adviseren over de beste hoogwerker voor uw werkzaamheden, zodat u ervan verzekerd bent dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven

Hendrikse Verhuur is uw specialist op het gebied van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij u altijd goed van dienst kunnen zijn en de beste materialen kunnen leveren voor uw werkzaamheden. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Onze machines dienen zwaar en hoog werk voor iedereen eenvoudig en veilig te maken. Daarom zijn de machines zeer toegankelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast heeft u bij ons ook geen grote investering in een apparaat die u wellicht nooit meer gebruikt, wat u een hoop kosten gaat schelen. Door een uitgebreid wagenpark beschikken wij over vele heftrucks, verreikers en hoogwerkers inclusief accessoires. Dit kan op locatie geleverd worden. De huurprijs is exclusief transport. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.hendrikseverhuur.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn