De beste songwriter voor artiesten vinden, deze klus is nog niet zo eenvoudig. Het is nu eenmaal een lastig vak, waarbij iedere artiest een eigen carrière heeft. Eigen persoonlijke wensen, talenten en voorkeuren. Daar horen dan nummers bij die speciaal voor die performer gemaakt zijn. Natuurlijk zijn er heel veel zangers en zangeressen die covers zingen. De een doet dit omdat hij of zij dit heel leuk vindt. Maar aan de andere kant zingen ook veel artiesten covers omdat het heel lastig is om aan goede eigen nummers te komen. Als je kunt zingen, betekent dat niet automatisch dat je ook goed kunt componeren. Sterker nog, een goed liedje maken dat aanslaat bij het publiek, dat is niet makkelijk. Dat talent is niet veel mensen gegeven, dat is een heel bijzondere gave. Het is dan ook zeer aan te raden voor artiesten om er eens over na te denken om een songwriter voor artiesten in te huren. Hij of zij kan, als het goed is, een lied voor jou als artiest maken. Neem vooral geen genoegen met een algemene song. Zorg ervoor dat het een persoonlijk lied is dat ook qua stijl, tekst en gevoel bij jou past. Dan pas kun je dit liedje echt overbrengen op je publiek.

Wat kan deze songwriter voor artiesten voor jou betekenen?

Als je op zoek gaat naar een goede songwriter voor artiesten, is het niet eenvoudig om hier de beste uit te halen. Waar moet je precies op letten? Hoe weet je of die componist wel bij jou past? Er is maar een manier om erachter te komen, door even goed onderzoek te doen met wie je precies te maken hebt. En dat onderzoek heb ik al voor je gedaan, daar hoef jij geen tijd en energie meer in te steken. Want er is een liedjesschrijver die echt naar de artiest kijkt en daar een nummer voor kan maken. Die kijkt naar jou als performer, die doorziet heel goed waar jouw talent ligt. En ook jouw specifieke wensen worden bij het maken van een nummer hierbij in acht genomen. Dit is een unieke songwriter voor artiesten die niet voor zichzelf schrijft, maar echt voor de ander. En het zou zonde zijn om als artiest geen gebruik te maken van de expertise van deze songwriter voor artiesten. Dus ga snel naar de site https://ajcms.eu/songwriter-voor-artiesten/ om te ontdekken van AJCMS voor jou kan betekenen.

Geniet van je eigen unieke liedje

Angelé de Jong is een songwriter voor artiesten die veel te bieden heeft:

  • Veel ervaring
  • Zeer getalenteerd
  • Geweldig inlevingsvermogen

Veel artiesten willen dolgraag zelf hun eigen nummers maken, maar dat is nu eenmaal heel erg moeilijk. Het zingen en het schrijven van nummers zijn twee totaal verschillende werelden. Als je het ene kan, betekent het niet automatisch dat je het andere ook kan. Dus laat dit over aan de experts, zo kun je je toch heel goed ontwikkelen als artiest. De juiste songwriter voor artiesten kan zo veel voor jouw carrière betekenen. Juist omdat AJCMS niet op zoek gaat naar een hit. Zij kijkt juist naar jou als persoon en artiest. De rest komt dan vanzelf. Natuurlijk wil je jezelf als artiest blijven ontwikkelen, ik kan me goed voorstellen dat je niet altijd liedjes van anderen wil blijven zingen. Daarom is deze songwriter voor artiesten zeker de investering meer dan waard. Niet alleen voor jezelf, maar vooral voor je publiek hebben je eigen nummers een mooie en belangrijke meerwaarde. Dus neem snel contact op met Angelé de Jong en til je zangcarrière naar een hoger niveau.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn