Haarverlies is niet leuk als je geen haar wil verliezen. Als je naar de kapper gaat dan verlies je ook haar, maar dat is intentioneel omdat je teveel haar hebt en omdat je je haar weer in model wil brengen. Dus niet alle vormen van haarverlies zijn vervelend. Het is vooral vervelend wanneer je je haar kamt en je merkt dat er op een gegeven moment meer haar in de kam zit dan op je hoofd. Dit soort haar verlies is niet intentioneel, want je kiest er immers niet voor. Helaas zijn er geen kappers die het haar er weer bij kunnen knippen. Hoewel we vaak naar de kapper gaan met het idee dat we ons kapsel een beetje bij willen knippen wil dit niet zeggen dat de kapper er ook echt haar bijknipt. Het gaat er altijd af. Dus als je niet kaal wil worden of als je die kale plek weer met haar wilt vullen, dan zal je een andere oplossing moeten zoeken. Gelukkig hoeft haarverlies niet alleen maar vervelend te zijn. Het is namelijk zo dat je een haartransplantatie kunt ondergaan. Nu is dit niet het onderdeel waarvan je denkt dat het leuk is. Het fijne aan een dergelijke haartransplantatie is dat je er voor kunt kiezen om dit in het zonnige Turkije te laten doen. Als je dan toch haar verlies hebt en je wilt er wat aan doen, zorg er dan voor dat je er in ieder geval een leuke vakantie uithaalt. Dan is je haar verlies tenminste ergens goed voor en daarnaast wordt je kale plek weer netjes opgevuld met haar via de haartransplantatie. Dat betekent dat je na de vakantie gewoon weer haar zult zien groeien waar je voorheen een kale plek had. Dus al met al kun je zeggen dat een vakantietripje naar Turkije resulteert in een volle haardos. Met die informatie hoef je die volle kam niet meer met afschuw te bekijken, want het is een mooi excuus om naar Turkije te reizen en om terug te keren met de wetenschap dat je haar binnen korte tijd weer terug zal groeien.

Een haartransplantatie in Turkije

Nu is het fijn om naar Turkije te gaan voor een vakantie, maar de vraag is natuurlijk wel waarom je in dat land een haartransplantatie zou laten uitvoeren. De reden hiervoor is heel simpel. Als je een ingreep als een haartransplantatie wilt laten uitvoeren, dan wil je dat laten doen in een goede kliniek. Het liefst wil je dat laten doen in de beste kliniek en het is nu eenmaal zo dat de beste haartransplantatie kliniek zich in Turkije bevindt. Dus is het ook niet meer dan logisch dat je naar Turkije vertrekt voor een haartransplantatie.  Nu zou je misschien denken dat het onhandig is om naar Turkije te gaan, want hoe zit het dan met een consult of de nazorg? Moet je dan voor alle haar gerelateerde zaken wederom naar Turkije reizen? Een vakantie is leuk, maar om voor ieder wissewasje helemaal naar Turkije te vliegen is natuurlijk minder leuk. Dit is echter niet nodig. De haartransplantatie vindt in Turkije plaatst, maar consulten en de nazorg gebeuren gewoon in Nederland. Dus het is werkelijk een éénmalige trip naar Turkije.

De website van Esteworld-haartransplantatie.com

Mocht je meer informatie willen over de gang van zaken en de kliniek in Turkije, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website. Hier kun je dan informatie vinden over de volgende zaken:

  • De behandeling
  • De artsen
  • De klinieken
  • De tarieven
  • Ervaringen

Natuurlijk kun je voor meer details ook gewoon contact opnemen met de kliniek zelf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn