Keerwanden kunnen worden gebruikt voor vele doeleinden en daarom hebben wij ze ook in alle soorten en maten. Wij hebben niet alleen de gebruikelijke L- en T-vormen, maar ook de zogeheten U-vorm. Het is maar net wat u nodig heeft! Dus bent u bijvoorbeeld bezig met een project waarbij u zware betonnen wanden moet plaatsen, die ook een groot draagvermogen moeten hebben? Dan zijn onze keerwanden werkelijk ideaal voor u. U kunt er hiermee namelijk voor zorgen dat het dragend vermogen van de betreffende muur aanzienlijk vergroot wordt. Dit gebeurt deels doordat er nog weer grond óp de keerwand gestort wordt. Op deze manier is het dus mogelijk om materiaal te besparen en gewoon de aarde te gebruiken als steun. U merkt het al wel, wij hebben er echt kaas van gegeten. Wij zitten al jaren in deze branche en dit betekent dat u uitstekend een beroep op ons kunt doen als u iets nodig heeft uit deze categorie. Wij zijn de firma SIM Beton en staan te allen tijde voor u klaar om u verder te helpen met keerwanden op maat. Wij grossieren in vele standaard onderdelen, die altijd goed gebruikt kunnen worden, maar wij bieden ook maatwerkoplossingen aan. Bij ons wordt u dus nooit teleurgesteld, want wij zijn van alle markten thuis en hebben altijd een perfecte oplossing voor uw bouwproject in petto door middel van de meest hoogwaardige keerwanden. Klinkt dit goed en zou u hier wel wat meer over willen weten? Lees dan even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan wat wij voor u in de aanbieding hebben.

Bent u op zoek naar betaalbare keerwanden?

Het bedrijf SIM Beton is de nummer één van Nederland als het gaat om het leveren van hoogstaande keerwanden. Wij maken altijd gebruik van de beste materialen, waardoor wij u de garantie kunnen geven dat de wanden een leven lang mee kunnen gaan en steun kunnen bieden aan de meest zware betonnen muren en er ook voor kunnen zorgen dat het hele gebouw goed gedragen wordt. Kortom, precies wat u wilt! Het goede nieuws is ook nog eens dat u bij ons:

  • Nooit diep in de buidel hoeft te tasten, omdat wij altijd lage tarieven hanteren
  • Voor een dubbeltje op de eerste rang komt te zitten, omdat wij een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding bieden
  • Altijd erg voordelig uit bent.

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Bent u nou wel nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan onze website simbeton.nl. Daar ziet u ons overweldigende assortiment in keerwanden, waar altijd wel iets van uw gading tussen zit.

Ons verdere aanbod

Naast keerwanden kunt u bij ons ook terecht voor betonplaten – al dan niet met een open gedeelte – sleufsilowanden, betonputten, betongoten en nog veel meer! Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Wilt u graag deskundig advies krijgen dat geheel toe is gespitst op uw situatie, schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt ons bereiken door ons een e-mail te sturen of een bericht achter te laten via het contactformulier op onze site. Wij zullen uw vraag over de keerwanden zo spoedig mogelijk in behandeling nemen! Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen, om direct iets te overleggen. Voorts kunt u ook gelijk een offerte aanvragen via onze website, zodat u gelijk een beeld krijgt van de lage prijzen voor keerwanden bij ons. Dit is overigens geheel vrijblijvend.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn