We willen allemaal een mooie tuin met leuke meubelen. Dat is logisch, want zoals kleren de man maken, maken meubelen de tuin! U bent bij ons op het juiste adres als u graag meubelen voor in de tuin wilt kiezen die op ecologische wijze worden geproduceerd. Dat is namelijk waar wij ons op laten voorstaan en waar u bij ons op kunt rekenen. Wij vinden het namelijk van het grootste belang dat wij onze natuur niet belasten met onze productie. Kiest u voor een tuinset van steigerhout bij ons, dan kiest u tegelijkertijd voor duurzaamheid. De tuin is een bijzondere plek van uw woning. Het is de plek waar u samen kunt zijn met de mensen van wie u houdt en waar u gezellig kunt eten of lezen. Buiten zijn is prettig en als u de ruimte heeft dan is het ontzettend leuk om de tuin goed in te richten met mooie meubelen zoals de tuinset van steigerhout. Steigerhout is een mooi materiaal om te kiezen omdat het altijd goed staat in de tuin. Hout is natuurlijk een tijdloos materiaal en tevens is hout geschikt voor diverse soorten van inrichting. Wij proberen onszelf als bedrijf continue te blijven verbeteren op verschillende gebieden. Ten eerste kijken wij altijd naar ons productieproces en hoe en of dat beter kan zodat we zo min mogelijk belasting veroorzaken voor het milieu. Wanneer u op onze website een leuke tuinset van steigerhout heeft gevonden, dan heeft u vervolgens volop de mogelijkheid om deze helemaal naar wens te maken. Bepaal helemaal zelf:

  • De afmetingen van de meubelen die u graag wilt hebben voor uw tuin
  • Kies voor kussens in bepaalde kleuren die passen bij uw smaak en tuin
  • Kies voor krukjes of een bank en bepaal zelf hoeveel krukjes u wilt hebben
  • Kies voor de verschillende soorten steigerhout dat wij te bieden hebben
  • Wij bieden hout in verschillende soorten wassingen en bieden tevens behandelingen

Tuinset van steigerhout; waarom duurzaam?

Waarom kiest u voor duurzaam en waarom kiezen steeds meer mensen voor duurzaam? Dat is een hele goede vraag waar wij ook een goed antwoord op hebben. De natuur moet namelijk altijd op de eerste plaats komen! De natuur is belangrijker voor ons dan al het andere en we moeten haar dan ook met respect behandelen met alles wat we doen en haar op deze wijze beschermen. Hoe mensen er voor kiezen om duurzame producten te kopen, hoe minder de natuur te lijden heeft en dat is waar we naartoe moeten. Onze koppen dienen dus de gelijke kant op te staan. We hebben de laatste jaren een beter gevoel voor duurzaam ontwikkeld en we zien dan ook dat steeds meer bedrijven overstappen op duurzame producten en duurzaam produceren. Kiest u bij ons voor een tuinset van steigerhout, dan kiest u voor een tuinset van steigerhout die volledig ecologisch is geproduceerd. Wij werken met duurzame materialen en ook de halffabricaten zijn volledig duurzaam. Denk daarbij ook aan de verpakkingen die wij gebruiken voor onze producten. Kies voor een tuinset van steigerhout die op alle fronten past bij uw smaak en de sfeer die u wilt creëren in uw tuin. Wij denken graag met u mee over de tuinset van steigerhout die past bij uw wensen. U kunt dan ook gerust uw vragen bij ons neerleggen en dan bedienen wij u graag van advies op maat over wat voor soort meubelen het beste passen bij de sfeer die u in uw tuin wilt creëren. Kies voor de juiste kleuren en de juiste afmetingen. Wanneer u met veel mensen wilt genieten van de tuinset van steigerhout, dan is het zaak om er voor te zorgen dat u kiest voor een tuinset van steigerhout die genoeg krukjes en een lange bank heeft. U kunt altijd kiezen om extra krukjes te kopen.

De beste behandelingen van het hout

Ook voor de behandeling van het hout van uw tuinset van steigerhout bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Het laten behandelen van het hout van uw tuinset van steigerhout is zeer belangrijk. Meubelen die namelijk in uw tuin staan hebben natuurlijk veel meer te lijden dan meubelen die binnen staan. Dat komt door de regen en de wisselingen in temperatuur. Allemaal evident, maar wat doet u er aan? Kies voor een behandeling die de levensduur van het hout verlengt en er voor zorgt dat het hout niet beschadigd raakt of gaat schimmelen. Een tuinset van steigerhout geeft een leuke sfeer aan uw tuin en is daarbij zeer functioneel omdat het plek biedt voor voldoende mensen. Stelt u zich eens voor hoe u gezellig met vrienden en familie rond de tafel verzameld en geniet van lekker eten in de zomer. Er zijn ook mogelijkheden om in de winter buiten te zitten met een lekkere overkapping en warmtelampen. Zo heeft u toch dat buitengevoel zonder dat u het koud heeft en dan kunt u vaker gebruik maken van uw tuinset van steigerhout! Natuurlijk bedekt u de tuinset met kussentjes. Deze kussens kunt u tevens op onze website bestellen. De kussen kunnen binnen worden gelegd wanneer het regent en buiten worden gelegd wanneer u gebruik wilt maken van de tuinset. Kussens maken de tuinset van steigerhout namelijk wel helemaal af! Schrijf u gerust in voor onze nieuwsbrief als u graag op de hoogte wilt blijven van de mooie producten die wij in ons assortiment hebben!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn