Het dragen van sieraden geeft een bijzonder gevoel. Heeft u een ketting, armband of ringen die u graag draagt maar die gerepareerd moeten worden? Dat kan gebeuren en daar is zeker iets aan te doen wanneer u een beroep doet op onze goudsmid. Een goudsmid repareert of vervaardigt sieraden voor u helemaal op maat. Bij juwelier De Tijd bent u helemaal op het juiste adres als u op zoek bent naar bepaalde sieraden, als u bepaalde sieraden wilt laten bewerken en tevens als u sieraden wilt laten ontwerpen. Met de nieuwste technieken kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wij leveren onze diensten op maat en mocht u even langs willen komen in ons atelier, dan bent u natuurlijk meer dan welkom. Het onderhoud van sieraden is belangrijk, want met goed onderhoud, blijven sieraden langer mooi. Een goudsmid kan u met dit onderhoud van dienst zijn. Sieraden staan bekend om hun mooie glans. Denk aan zilver en goud. U kunt natuurlijk uw goed en zilver zelf poetsen waardoor het weer gaat glimmen, maar toch is het beter wanneer u de sieraden door een goudsmid laat reinigen. De reden dat sieraden op een bepaald moment stoppen met glimmen is te vinden in diverse factoren zoals stof en vet dat zich verzameld op de sieraden. Wij raden u van harte aan om uw sieraden minstens een keer in het jaar te laten reinigen. Kies voor:

  • Juwelier De Tijd voor reiniging van uw sieraden
  • Juwelier De Tijd voor onderhoud van uw sieraden
  • Juwelier De Tijd voor het ontwerpen van sieraden
  • Juwelier De Tijd voor het repareren van sieraden
  • Juwelier De Tijd voor het opdoen van reparatie

Goudsmid voor ontwerp

Onze goudsmid kan u niet alleen maar helpen met het reinigen van sieraden op jaarbasis, u kunt bij ons tevens terecht voor verschillende andere diensten zoals ontwerpen en repareren. Gaat u binnenkort bijvoorbeeld trouwen en heeft u een idee over hoe de ringen er uit moeten komen te zien? Maak dat kenbaar aan onze goudsmid en dan zetten wij uw ideeën in eerste instantie globaal op papier. We bespreken samen met u wat de beste opties zijn en kunnen het idee dat we inmiddels hebben opgetekend met u en de goudsmid op de computer verder uitwerken. Anno 2016 moet u bij een juwelier natuurlijk kunnen rekenen op een dienst die uitgebreid is en apparatuur die uw vraag kan beantwoorden. Wij zijn blij u te mogen vermelden dat wij de beste en nieuwste apparatuur in huis hebben. Zo kan de goudsmid aan al uw wensen voldoen! Een andere dienst die de goudsmid van juwelier De Tijd graag levert is het opmaken van de wijzerplaat van uw horloge. Hoewel we zien dat steeds minder mensen een horloge dragen om de tijd af te lezen, zien we wel dat mensen een horloge dragen als accessoire en sieraad. Na het lang dragen van een horloge kan de wijzerplaat wat verkleuren en op eigen houtje kunt u hier niet veel aan doen. De goudsmid van juwelier De Tijd kan de plaat van uw horloge weer helemaal in de originele staat terugbrengen. Dat is een dienst waar veel gebruik van wordt gemaakt door onze klanten. Restauratie, herstel of onderhoud gebeurt bij juwelier De Tijd op de beste manier. Het merk of het soort horloge maakt ons niet uit. De Goudsmid is van alle markten thuis en heeft bovendien zo veel ervaring dat hij alles al wel eens voorbij heeft zien komen. Wanneer de goudsmid uw wijzerplaat terugbrengt in de oude staat, zal hij ook altijd nog een extra beschermende laag aanbrengen op de plaat zodat deze nog langer mee gaat. Deze laag zorgt ervoor dat er geen verkleuring ontstaat.

Graveren van juwelen

Graveren van sieraden; het is nog altijd zeer populair en niet zo verwonderlijk, want het laten graveren van sieraden zorgt er voor dat sieraden persoonlijk worden gemaakt en uniek zijn. Sieraden kunnen staan voor een bepaalde periode in uw leven. Graveren van sieraden is iets waar u tevens bij de goudsmid voor terecht kunt. Bij juwelier De Tijd vinden wij het van belang om duurzaam te produceren en ons bewust te zijn van de manier waarom onze sieraden zijn vervaardigd. Wij hebben een verantwoordelijkheid, zoals u dat ook heeft bij het maken van uw keuze. Het is de plicht van iedereen die een aankoop doet, om er aan te denken wat de herkomst van de materialen is en of het milieu niet te veel te lijden heeft gehad onder deze productie. Er is nogal wat milieuonvriendelijke goudwinning in de wereld en daar willen wij bij juwelier de Tijd onze handen niet aan vuil maken. Dat is dan ook de reden dat wij precies weten met welke materialen we werken. Heeft u wel eens gehoord van de term ‘conflictdiamanten’? Deze diamanten worden verkocht om de verkeerde redenen, te weten het financieren van oorlogen. Uiteraard willen wij als juwelier niets te maken hebben met dit soort diamanten en dit soort motieven. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor duurzaam goud en producten die passen bij uw wensen. Onze goudsmid staat voor u klaar om de mooiste en unieke sieraden te maken. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van de mooiste sieraden. Neem even contact met ons op als u graag ons atelier wilt komen bezoeken. U bent bij ons altijd welkom om inspiratie op te doen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn