Als je een ruime inboedel bezit, dan kun je nog wel eens in de problemen komen als je wilt verhuizen of als je bijvoorbeeld een jaar gaat reizen. In het eerste geval van de verhuizing is het lang niet altijd zo dat je al je spullen direct van je oude woning naar je nieuwe stek kunt vervoeren. Het is maar net of je de sleutel precies op het moment krijgt dat je je oude huis wilt verlaten. Het tegendeel is eerder het geval. Het is dan ook fijn dat je je spullen in dat geval kwijt kunt in een opslagruimte in Roosendaal van easybox. Hier kun je al je dozen kwijt met alles wat je bezit en natuurlijk kun je je meubelen er ook in kwijt. Je hoeft je over het formaat ook geen zorgen te maken, want ze hebben bij easybox boxen van verschillende formaten. Dat betekent dat je een kleine box kunt huren voor wanneer je slechtst een paar dozen en weinig meubelen hoef te stallen. Heb je echter heel veel dozen en ook veel (en grote) meubelen, dan kun je kiezen voor een grotere box. Ze hebben bij easybox in de volgende formaten: 

  • XXS
  • XS
  • S
  • m
  • L
  • Xl
  • XXl

Uiteraard weet je van te voren niet hoeveel ruimte al jouw spullen gaan innemen en welke box je daar voor nodig hebt. Daarom kun je altijd even contact opnemen met een medewerker van easybox. Je kunt dan uitleggen wat je zoal wilt stallen, hoeveel dozen je hebt en om welke meubelen het gaat. De medewerker kan dan redelijk goed inschatten welk formaat opslagruimte in Roosendaal jij nodig hebt. Mocht bij aankomst blijken dat je toch een grotere of kleinere opslagruimte in Roosendaal nodig hebt, dan kun je altijd kiezen voor een ander formaat. Niets ligt van te voren helemaal vast. Dit hele verhaal geldt natuurlijk ook voor wanneer je gaat reizen. Als je namelijk gaat verhuizen en je moet je spullen een weekje ergens stallen, dan kun je nog wel bij vrienden of familie terecht. Maar als je 6 maanden wegblijft, dan kun je vrienden en/of familie natuurlijk niet opzadelen met een garage vol met dozen en meubelen. Daarnaast wil je ook dat al je meubelen en eigendommen veilig zijn opgeslagen en dus is een opslagruimte in Roosendaal van easybox natuurlijk wel zo prettig. Hier zijn je eigendommen veilig, want dieven kunnen er niet bij en ook de verschillende weersomstandigheden hebben er geen invloed op. In een garage kan het nog wel eens erg koud, warm of vochtig worden en dat is uiteraard funest voor je meubilair. 

Reserveer een opslagruimte in Roosendaal via easybox.nl

Mocht je op zoek zijn naar een goede opslagruimte in Roosendaal, dan kun je terecht bij easybox. Via de site van easybox kun je dus ook direct een opslagruimte in Roosendaal reserveren. Tevens vind je op de site een tool om je ruimte mee te berekenen in het geval je niet precies weet hoeveel ruimte jouw spullen gaan innemen. 

Neem contact op met easybox

Mocht je een vraag hebben, dan vind je op de site een antwoord formulier dat je kunt invullen.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn