In ons verzorgingshuis moeten wij goed op het geld letten. De Nederlandse overheid stelt namelijk steeds minder geld beschikbaar en wij moeten daarom kijken hoe wij zoveel mogelijk geld kunnen besparen zonder dat wij op de kwaliteit van de zorg inleveren. Dat is een enorme opgave want wij hadden het al niet heel erg ruim. Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe technieken om in te zetten in ons verzorgingshuis. Onlangs heb ik een artikel gelezen over domotica ouderenzorg en dat sprak mij erg aan. Ik had al eens van domotica ouderenzorg gehoord, maar echt goed was ik er niet van op de hoogte. Ik ben daarom gaan kijken of ik nog ergens anders meer over domotica ouderenzorg zou kunnen vinden want het onderwerp sprak mij erg aan. Wanneer wij namelijk ook van domotica ouderenzorg gebruik konden gaan maken, dan zou dat voor ons heel handig kunnen zijn. Wij weten dat er in verzorgingshuizen om ons heen ook interesse was voor domotica ouderenzorg en daarom hebben wij gekeken of wij misschien gezamenlijk konden optrekken. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn om meer over domotica ouderenzorg te weten te komen en wij hebben toen de site van hubb.nl gevonden. Deze site vonden wij meteen heel interessant omdat je hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden wanneer je meer over domotica ouderenzorg wilt weten. Wij hebben deze pagina daarom goed doorgenomen en hoe langer wij op deze site aan het lezen waren, hoe meer wij in de gaten kregen dat wij hier heel mooie toepassingen aangeboden kregen. Het duurde dan ook niet lang totdat wij op het idee kwamen om een keer te kijken of wij misschien gebruik konden maken van domotica ouderenzorg omdat dat ons heel goed van pas zou kunnen komen. Om er zeker van te zijn dat wij de juiste middelen zouden gaan gebruiken, hebben wij gekeken of het mogelijk was om even met een van de mensen achter deze site te kunnen overleggen. Als deze persoon ons nog antwoord zou kunnen geven op onze vragen, dan zou dat heel prettig zijn. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik deze mensen zou kunnen bereiken. 

De domotica ouderenzorg heeft de toekomst

Wij hebben uiteindelijk met een heel aardige medewerker kunnen overleggen en ik kan u zeggen dat wij daardoor nog enthousiaster geworden zijn van de domotica ouderenzorg. Het is namelijk zo dat wanneer je deze techniek inzet je niet alleen voordeligere zorg kunt leveren, maar dat je ook betere zorg aan de cliënten kunt leveren. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Wij gaan dan binnenkort ook serieus bekijken hoe wij deze nieuwe techniek in ons verzorgingshuis kunnen toepassen want wij zien in dat dit de toekomst heeft.

Wilt u ook weten wat er allemaal mogelijk is? 

Mocht u meer over dit onderwerp willen weten, dan raad ik u aan om ook een keer naar de site van hubb.nl te gaan kijken. Hier kunt u:

  • Meer lezen over de nieuwste technieken 
  • Bekijken hoe deze technieken de zorg kunnen gaan veranderen 
  • Bekijken wat dit voor u kan betekenen 

Ik raad u de site van hubb.nl sterk aan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn