Laatst was er een grote brand in de buurt van mijn huis. De hele avond kon je de sirenes langs horen komen. Normaal ben ik niet iemand die dan gaat kijken, of erg nieuwsgierig is, maar deze keer waren het er zoveel. Ik kon horen dat de sirenes dichtbij mijn huis waren. Ik besloot om een stukje te wandelen, dan zou de kans groot zijn dat ik kon zien wat er aan de hand was. Ik woon in het centrum van een klein stadje, eigenlijk is bijna alles dichtbij mijn huis. Ik liep richting de winkelstraten en kon het al meteen zien, er was een grote brand in een van de winkels. Het stond vol met brandweerauto’s en brandweermannen. In de verte kon je horen dat er zelfs nog meer brandweerwagens kwamen. Het leek mij beter om maar weer terug te gaan, want ik wilde niemand in de weg lopen. Thuis hield ik het locale nieuws in de gaten en las dat de brandweer het vuur moeilijk onder controle kreeg. Ik bleef het nog een tijdje volgen, maar ging uiteindelijk maar naar bed. De volgende dag wilde ik graag weten hoe het was afgelopen en ik besloot om weer te gaan kijken. De brand was nu helemaal geblust, helaas zag ik dat verschillende winkels waren afgebrand. In een klein stadje is een brand als dit meteen iets groots. Het was natuurlijk verschrikkelijk voor de eigenaren en werknemers, gelukkig was niemand gewond geraakt. Maar in een klein stadje heeft zoiets ook meteen veel impact. Ik begon zelf ook na te denken. Ik dacht vroeger nooit over brand na, maar nu kwam het opeens heel dichtbij. Ik kende de mensen die daar werkte en het was maar een paar straten verder. Ik besefte me dat dit ook bij mij zou kunnen gebeuren. Het lijk mij verstandig om een rookmelder te kopen. Door een rookmelder te kopen kon ik mijzelf op een goede manier beschermen.     

Online een rookmelder kopen

Online zocht ik naar een winkel om een rookmelder te kopen, maar ik besefte dat ik eigenlijk niet wist hoeveel ik er kopen moest. Ik was misschien een beetje overhaast begonnen met zoeken. Ik begon met in te lezen en gelukkig is er veel informatie beschikbaar op het internet. Ik vond diverse interessante pagina’s en leerde hier veel over brandpreventie. Voor mijn huis zou het goed zijn om vier brandmelders te kopen. De brandmelders kon ik het beste plaatsen op de verschillende verdiepingen en in de hal. Op die manier zou mijn huis goed beschermt zijn. Ik kwam hierna de website rookmeldershop.nl tegen en zag dat ik hier een brandmelder kon kopen. Ik besloot om melders te kopen die op een batterij werken. Er zijn melders waarbij een batterij maar liefst tien jaar meegaat, op die manier hoef je je geen zorgen te maken over de batterijduur. Op rookmeldershop.nl zag ik een type dat me goed leek en ik besloot om de rookmelder te kopen.

Ik voel me weer veilig  

Een paar dagen later kwamen de rookmelders binnen en ik heb ze meteen opgehangen. Het ophangen ging erg gemakkelijk. Ik ben erg blij dat ik besloot om een rookmelder te kopen, ik voel me namelijk een stuk veiliger. Ik hoop dat ik ze nooit nodig heb, maar als er brand is, dan weet ik dat ik gealarmeerd wordt. Wil je een rookmelder kopen, dan raad ik rookmeldershop aan

  • Ze verkopen veel verschillende rookmelders
  • Daarnaast verkopen ze ook andere brandpreventie artikelen
  • De volgende dag is de bestelling al binnen
  • Een rookmelder is de beste manier om je te alarmeren bij brand
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn