In de Randstad is op dit moment ontzettend veel vraag naar woningen. Ook ik was op zoek naar een woning voor mijzelf en mijn vriend. Een paar maanden geleden hebben we eindelijk ons droomhuis weten te kopen. Dat was nog best een spannende aangelegenheid want de huizenmarkt is behoorlijk overspannen. We hebben ervoor gekozen om een huis te kopen dat we nog wat moesten opknappen. Dat drukte de kosten nog enigszins. Daarom moesten we na de aankoop van ons huis snel op zoek naar een bouwbedrijf in Gouda om de verbouwing van ons huis te realiseren. We wilden de volgende dingen aan ons huis laten doen: 

  • Een dakkapel plaatsen
  • Een serre aanbouwen
  • De dakpannen vervangen
  • Stuckwerk opnieuw laten doen in de woonkamer 

De rest van de klussen kan mijn vriend samen doen met mij en zijn ouders. We zijn gelukkig allemaal vrij handig. Maar deze grote dingen wilden we uitbesteden aan een vakman. Na wat rondzoeken kwamen we al snel terecht bij een bedrijf dat al deze klussen voor ons uit kon voeren. Hierdoor hoefden we maar met één aannemer in zee en dat maakte het al een stuk overzichtelijker. We waren bang dat we de klus uit moesten besteden aan meerdere bedrijven. Het bouwbedrijf in Gouda dat we vonden maakte dat overbodig. 

Het beste bouwbedrijf in Gouda inhuren

Hoe weet je nu welke aannemer je het beste in de arm kunt nemen? Dat is altijd goed zoeken. Wij hebben uiteindelijk na wat rondvragen onder kennissen gekozen voor Schults Timmer & Bouwbedrijf. Zij zitten in de buurt van Gouda en konden volgens kennissen snel goed maatwerk leveren. Via bouwbedrijf-waddinxveen hebben we ons ingelezen en kwamen we erachter dat zij al onze klussen konden doen. We hebben toen contact gelegd en een offerte opgevraagd. Dat is in principe de normale gang van zaken voor een bouwbedrijf. Gouda is net als de meeste steden in de Randstad een drukke stad als het gaat om bouwklussen. Mijn vriend en ik waren dan ook maar wat blij dat we binnen enkele weken al aan de slag konden samen met het bouwbedrijf uit Gouda. We hadden genoeg verhalen gehoord van mensen die erg lang moesten wachten voor er een aannemer was met plek in de agenda. Nu wonen we al weer enige tijd in ons verbouwde huis en dat bevalt ons uitstekend. Als we ons huis ooit verkopen en de markt nog steeds zo goed is kiezen we zeker weten opnieuw voor deze aanpak. 

Waarde huis sterk vermeerderen

Door een huis te kopen en dit te verbouwen is het heel goed mogelijk je huis in waarde te doen stijgen over de tijd heen. Op dit moment stijgen de huizenprijzen nog steeds. Als je er voor kiest om ook nog een verbouwing uit te voeren door een goed bouwbedrijf in Gouda, bijvoorbeeld, dan ben je bij verkoop van je huis wellicht nog beter af. Een goed bouwbedrijf in Gouda vinden is niet moeilijk. Via bouwbedrijf-waddinxveen.nl is het eenvoudig te zien welke klussen je kunt laten uitvoeren bij Schults Timmer & Bouwbedrijf. Ik heb meerdere vrienden al aangeraden contact met hen op te nemen. Omdat veel vrienden van ons erover denken een huis te kopen hebben we hier regelmatig gesprekken over. Niet iedereen kiest voor een huis in de Randstad, maar een bouwbedrijf in Gouda is onontbeerlijk als je erover denkt een huis te kopen in die regio en wilt verbouwen. Het is een uitstekende manier om zo te investeren in vastgoed. Met een goede, niet te dure verbouwing aan je nieuwe huis is je uitgangspositie dus een stuk beter als je wilt verkopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn