Boilergarant  - Electrische boilerHet hebben van een goede electrische boiler kan in veel gevallen voorkomen dat u onverhoopt zonder warm water komt te zitten. Wij snappen hoe belangrijk het is om te allen tijde warm water tot uw beschikking te hebben en daarom verkopen wij de beste electrische boiler in onze webwinkel. Er zit uiteraard een verschil tussen de verschillende soorten boilers die beschikbaar zijn. Ze hebben echter allemaal als overeenkomst dat ze water op kunnen warmen, warm water kunnen opslaan en water warm kunnen houden. De capaciteit van de verschillende soorten verschilt heel erg en wat u nodig heeft is afhankelijk van uw woningsituatie. Een kleine electrische boiler is genoeg als u met weinig mensen in een huis woont, maar als u een groot gezin of veel huisgenoten heeft is een grote electrische boiler zeer aan te raden. Wij verkopen u het liefst een electrische boiler omdat deze veel voordelen heeft ten opzichte van andere soorten boilers. Een gasboiler kan bijvoorbeeld gevaarlijk situaties veroorzaken omdat het op gas werkt. Door onvolledige verbranding of het terug waaien van gassen kan er koolmonoxide in uw huis komen. Een electrische boiler heeft dit probleem niet omdat het niet op gas werkt maar op elektriciteit. Een bijkomend voordeel van een electrische boiler is dat deze producten geen afvoerpijp nodig hebben omdat er geen gassen bij vrij komen. Ook hoeven ze logischerwijs niet aangesloten te worden op een gasleiding. Dit alles zorgt ervoor dat een electrische boiler overal gemakkelijk kan worden geplaatst. Ze hoeven alleen maar stroom te hebben om te kunnen werken. Ze zijn bovendien vaak ook kleiner zodat ze met gemak in een keukenkastje of badkamer passen zodat u ook op deze plekken altijd snel warm water kan krijgen. Wij hebben in onze webshop veel verschillende typen in de verkoop zodat u altijd een electrische boiler kan vinden die aansluit bij u persoonlijke woonsituatie. Een grote en dure boiler kopen terwijl u maar in uw eentje bent is bijvoorbeeld niet handig. Weet u niet zeker wat u nodig heeft of wat de beste oplossing is voor uw woonsituatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over mogelijke aan te schaffen producten.

Een veilige en zuinige electrische boiler koop u bij ons

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft het kopen van een electrische boiler vele voordelen ten opzichte van andersoortige boilers. Als u een apparaat bij ons koop zijn er bovendien nog vele andere voordelen. Wij bieden namelijk een zeer scherpe prijs aan omdat wij direct van de fabrikanten kopen in grote aantallen. Daardoor kunnen wij onze klanten een lagere prijs bieden dan veel van onze concurrenten. Laat u dus geen oor aannaaiden door andere aanbieders maar neem eerst eens een kijkje bij onze producten voordat u besluit tot een aankoop van een electrische boiler. Wij geven bovendien op de door ons verkochte producten een garantie van maar liefst drie jaar. U kunt er dus zeker van zijn dat de producten die u bij ons koopt een lange tijd mee zullen gaan. Wij hebben bovendien veel verschillende soorten boilers, zowel qua type als qua formaat. Voorbeelden van de verschillende typen die wij hebben:

  • Dit product is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer handig voor in uw keuken. Dit product verwarmt alleen maar doet dat dusdanig snel dat u altijd over warm water kan beschikken. Wij hebben zowel close-in- als close-upboilers.
  • Horizontale boilers. Zeer handig als u niet over veel ruimte beschikt om de electrische boiler te plaatsen. Doordat het niet verticaal maar horizontaal hangt is het ruimtebesparend. Dit apparaat is, afhankelijk van het formaat dat u kiest, geschikt voor twee tot zes personen.
  • Verticale boilers. Dit zijn de ‘normale’ boilers die u vast al vaak heeft gezien. De modellen die wij hebben zijn ofwel bi-light ofwel van de eco-line lijn. Ze zijn energiezuinig en warmen snel water op.
  • Deze boilers werken zonne-energie en zijn dus zeer goed voor het milieu. Als de zon goed genoeg schijnt kunt u alles hiermee verwarmen, maar als er geen zon is, is er gelukkig een verwarmingselement. U beschikt dus altijd over warm water.

Zoals u kan lezen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment dat zich niet alleen tot de bovenstaande opties beperkt. Is het door u gewenste product hierboven niet beschreven, neem dan zeker eens een kijkje op het complete aanbod dat op onze site staat. Een electrische boiler die aansluit op uw wensen kunt u altijd vinden bij ons.

Topservice en betrouwbare producten

Naast dat wij drie jaar garantie geven, staan wij uiteraard ook voor u klaar als u tussentijds vragen of problemen heeft. Wil de installatie bijvoorbeeld niet helemaal vlotten, dan kunt u ons berust benaderen om antwoorden op uw vragen te krijgen. Op onze website kunt u veel informatie vinden over hoe u de producten zelf aan kan sluiten, maar wij snappen dat er zich soms problemen voordoen. Onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag daarom voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook als u niet weet welke electrische boiler het best bij u past kunt u ons uiteraard benaderen. Uit onze hoge klantenbeoordeling blijkt wel dat wij er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. U kunt dus met een gerust hart een electrische boiler bij ons bestellen. Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het warme water in uw huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn