uniekverpakkingen - Foliezakjes

Als je de trotse eigenaar bent van een webwinkel, dan is het belangrijk dat je de artikelen die je verstuurt naar de klanten goed verpakt. Als je een boek verstuurt, dan is een kartonnen doos afdoende, maar als je een telefoon verstuurt, dan moet je ervoor zorgen dat deze goed is ingepakt. Dit geldt natuurlijk voor ook vele andere artikelen. Daarom is het belangrijk dat je bijvoorbeeld veel foliezakjes in je assortiment hebt. Met de zeer bruikbare en handige foliezakjes van Uniek Verpakkingen kun je alle producten die je bewaart of verstuurt beschermen tegen vocht, stof en vuil. Vaak moeten consumenten producten bestellen met extra losse onderdelen. Denk hierbij aan de batterij en de kabels bij een telefoon. De telefoon zelf kun je vaak in een doosje kwijt, maar de extra onderdelen zijn bij uitstek geschikt om te verzenden in foliezakjes. Je kunt alle onderdelen verpakken in één doos, maar elk onderdeel kun je apart verpakken in foliezakjes. Het is niet alleen goed voor de veiligheid, maar het oogt ook een stuk strakker wanneer je kleine onderdelen apart verpakt in foliezakjes. Mocht je meubels verkopen, dan verzend je misschien ook veel schroefjes en dergelijke. Deze moet je uiteraard ook netjes verpakken. Het is voor de consument wel zo handig als alle schroefjes bij elkaar zitten. Daarnaast is het ook erg fijn als alle schroefjes ook daadwerkelijk aankomen. Niets is frustrerender dan dat je bijna klaar bent met een bed of kast en dat je dan toch niet verder kunt omdat er net één schroefje mist. Dat soort irritaties kun jij voorkomen door alles in foliezakjes te verzenden. Zoals gezegd kun je de foliezakjes bestellen via Uniek verpakkingen. Uniek verpakkingen heeft meer dan 30 jaar ervaring. Dat is altijd goed, want dan weet je in ieder geval dat je foliezakjes van kwaliteit kunt verwachten. Wil je meer weten over de foliezakjes van Uniek Verpakkingen? Lees dan hieronder verder of ga naar de website uniekverpakkingen.nl.

De vele voordelen van foliezakjes

Een foliezakje is doorzichtig, dus je kunt altijd direct zien wat er in zit. Hoewel het materiaal van een foliezakje dus doorzichtig is, is het niet zo dat het materiaal niet stevig is. Een boterhamzakje is bijvoorbeeld ook doorzichtig, maar een dergelijk zakje scheur je zomaar kapot. Dat hoef je met een foliezakje niet te proberen. Als je er een schaar in zet, dan zal het zakje natuurlijk wel kapot gaan, maar voor de rest is het materiaal zeer duurzaam en perfect ook om bijvoorbeeld schroeven en dergelijke in op te bergen. Een ander voordeel van foliezakjes is dat je deze kunt bestellen in verschillende uitvoeringen. Je hebt dus genoeg keuze en hoeft jezelf niet te beperken tot één enkele soort. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Standaard foliezakje
  • Foliezakje met schrijfvlak
  • Foliezakje met buidel
  • Foliezakje met eurosleuf

Je hebt volledige vrijheid over het soort foliezakje dat je bestelt. Ook het aantal zakjes kun je zelf bepalen. Op het moment dat je besluit om een grote partij te bestellen, dan betaal je minder per zakje naarmate je meer zakjes bestelt.

De service van Uniek Verpakkingen

Natuurlijk wil je wel weten met wie je in zee gaat. Daarom volgt hier in het kort wat je mag verwachten aan service. Allereerst kun je altijd gebruik maken van persoonlijke service. Zit je ergens mee of heb je gewoon een vraag, dan kun je altijd even contact opnemen met een medewerker van Uniek Verpakkingen. Verder hoef je geen verzendkosten te betalen als je voor meer dan 200 euro aan artikelen bestelt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn