Komt veel van uw personeel op de fiets naar zijn werk? Hebben mensen vaak nachtdienst of moeten ze tot laat in de avond doorwerken? Dan wilt u vast iets terugdoen voor hun goede werk en inzet. Het is voor uzelf ook prettig als men met een goed gevoel naar zijn werk gaat. Motivatie is net zo belangrijk als salaris want nu draagt men een extra steentje bij. En dat kan grote verschillen maken voor de omzet. Gaat u daarom eens fietslampjes bedrukken om ze vervolgens uit te delen. Dat fietslampjes bedrukken hoeft u niet zelf te doen. Daar kunt u ons voor inschakelen. Wie wij zijn? Kijkt u eens op promoboer.nl en leer alles over het fietslampjes bedrukken of beter gezegd: het uitbesteden van deze fietslampjes bedrukken aan ons bedrijf. Bent u overtuigd en wilt u met ons in zee, dan kunt u direct na het lezen van deze tekst een e-mail sturen, ons bellen of het formulier invullen dat u terugvindt op de website. Leg uit wat er precies moet worden afgedrukt en hoeveel u er wenst te ontvangen. Fietslampjes bedrukken is zeker niet onze enige taak. Wilt u totaal andere producten laten bedrukken? Zoals zonnebrillen, zadelhoesjes of fietsbellen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bedrukken vele producten die te maken hebben met de fiets. Fietswinkels komen dan ook veelvuldig bij ons langs. Fietslampjes bedrukken is aldus een goed idee als u graag wilt dat men veilig op het werk verschijnt. Fietsverlichting is in Nederland verplicht. Hebt u dat niet en u wordt aangehouden, dan kunt u een fikse boete verwachten. Toch hebben veel mensen een slecht werkende verlichting. Dat komt omdat de fiets de hele dag buitenstaat, weleens omvalt of vandalen de boel slopen. Een ouderwetse verlichting met een dynamo ziet u steeds minder in het straatbeeld. Ook de lampjes die vastzitten aan het stuur of het spatbord maar werken op een batterij zijn niet de beste oplossing. Als de batterij leeg raakt is men vaak te beroerd en te lui om de batterijen te verwisselen met als gevolg een groot risico op een boete. Wat veel mensen doen zijn lampjes die ze eenvoudig kunnen vastklikken en mee naar binnen kunnen nemen. De kans op diefstal of vandalisme is daar erg klein mee geworden en daarnaast zijn deze lampjes zeer goedkoop.

Na het fietslampjes bedrukken sturen we het meteen op

Het enige nadeel van deze lampjes is het feit dat men ze weleens wil vergeten en dat ze vervolgens gestolen worden. Denk er dus aan dat u na het fietslampjes bedrukken en uitdelen, uw personeel op het hart drukt om te checken of ze hun verlichting eraf hebben gehaald als ze thuis zijn gekomen. Het fietslampjes bedrukken is niet alleen geschikt om vervolgens deze lampjes uit te delen aan uw personeel. Natuurlijk is het een leuk presentje in het kerstpakket of zomaar tussendoor. Maar ook als relatiegeschenk kunt u zeker aankomen met deze fietslampjes. Het bedrukken doen we graag voor u. Wij hebben diverse machines waardoor we diverse soorten materiaal kunnen voorzien van opdruk. Zo kunt u er uw logo op laten zetten, uw contactgegevens of een leuke afbeelding van uw bedrijf. Het is weer eens iets anders dan die clichématige relatiegeschenken die u ziet op jaarbeurzen. Het fietslampjes bedrukken heeft erg veel nut qua marketing. Men zal ook bij daglicht uw lampjes zien als ze langs u fietsen. Als u daar uw naam op hebt gezet dan raakt men wellicht geïnteresseerd in uw bedrijf. Zet er daarom uw websitenaam op, dan kan men direct op hun smartphone een kijkje gaan nemen op uw site! Laat het fietslampjes bedrukken maar aan ons over. Een aantal voordelen van het fietslampjes bedrukken door Promoboer hebben we hieronder op een rijtje gezet:

  • We maken altijd eerst een proefdruk. Gaat u daarmee akkoord, dan kan het echte fietslampjes bedrukken van start gaan.
  • We garanderen de goedkoopste prijzen en er zijn verder geen verzendkosten aan verbonden.
  • We leveren zo snel mogelijk, over het algemeen binnen een aantal dagen. En u kunt al bestellen vanaf 500 sets.

Wilt u persoonlijk advies? Onze klantenservice staat voor u klaar!

500 sets, dat klinkt misschien wat veel. Maar als u een bedrijf hebt en een inventarisatie van uw personeel doet dan zult u al gauw merken dat dit nog maar net genoeg is. Zo heeft een gemiddelde supermarkt al 100 mensen. De omloop van personeel is snel vanwege de leeftijdsdiscriminatie die hoogtij viert bij dit soort ondernemingen. Dus in een jaar tijd slijt u al snel 150 van deze sets aan uw eigen personeel. Maar de grotere bedrijven hebben hier niet genoeg aan. Bent u van plan om na het fietslampjes bedrukken deze lampjes te gaan uitdelen op jaarmarkten en jaarbeurzen? Dan hebt u aan 500 setjes zeker niet genoeg. Het bezoekersaantal van dergelijke beurzen loopt in de duizenden. Wellicht dat ze niet allen uw stand bezoeken, maar het kan geen kwaad om in het groot in te slaan. Doet u dat bij ons want dan bent u geen dief van uw eigen portemonnee. Daarnaast zijn het kleine artikelen die u makkelijk kunt opslaan in uw magazijn. Wilt u het fietslampjes bedrukken aan ons overlaten? Kies dan uit een van onze vele designs. We hebben lampjes in allerlei formaten en met diverse lichtfuncties waar u uit kunt kiezen. Zowel in het rood als in het wit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn