kerstpakkettenxl.nl - KerstpakkettenHet duurt nog even maar dan is het weer kerst. Het is alweer bijna zomer, een uitgelezen kans om kerstpakketten te bestellen. Is dit een van uw vele taken binnen uw bedrijf? Neemt u dan eens een kijkje op onze website www.kerstpakkettenxl.nl. U kunt dit beter zo snel mogelijk doen en dat zeggen we u vanwege twee belangrijke redenen:

  • Ten eerste ontziet u uzelf erg. Kerstpakketten uitzoeken is een leuk klusje maar het kost wel wat tijd om een goed pakket samen te stellen of te zoeken. Zorg ervoor dat u dit ruim op tijd doet. Dan hebt u veel tijd over voor andere zaken in die drukke herfst- en wintermaanden. En u kunt in bijvoorbeeld de zomervakantie op uw dooie akkertje kerstpakketten gaan bestellen. Dan is er voor veel bedrijven toch al een stuk minder werk te doen. Tel uit uw winst en bookmark ons direct na het lezen van deze tekst!
  • Ten tweede doet u ons er een plezier mee. Wij hebben het uiteraard erg druk aan het einde van het jaar. Bestelt u uw pakketten op tijd, dan kunt u ze meteen opslaan in uw magazijn. Wij verpakken ze netjes zoals u dat wilt. Hebt u trouwens geen plek in uw magazijn? Geen probleem, wij slaan ze graag een tijdje voor u op. Zo blijft het daarnaast ook een leuke verrassing voor uw personeel.

U leest het, er zijn enkel voordelen om nu al kerstpakketten te bestellen. Omdat u dit online kunt doen kunt u dat heerlijk vanachter uw bureau regelen. Sterker nog, er zijn genoeg werkgevers die dit werk zo leuk vinden dat ze het thuis doen, bijvoorbeeld in hun vakantie. Wij vinden het allemaal prima, zolang u maar uw kerstpakketten bij ons koopt natuurlijk! Waarom zou u dat doen? In de eerste plaats omdat u bij ons waar voor uw geld krijgt. We leveren kwaliteit, zowel qua verpakkingsmateriaal als producten. De producten die we in onze kerstpakketten stoppen zijn enkel A-merken. Of het nu gaat om voedsel, drank, doucheproducten of leuke presentjes, wij willen u het beste van het beste schenken. Dat heeft uw personeel toch zeker verdiend na een jaar van hard werken?

Reserveer nu vast kerstpakketten, dat scheelt stress in de herfst

Het uitzoeken van perfecte kerstpakketten kan nog heel wat voeten in de aarde hebben. Mensen binnen uw bedrijf kunnen behoorlijk moeilijk doen als ze de indruk krijgen benadeeld te zijn door een verkeerde keuze in pakketten. Zorg er daarom voor dat u voor iedereen dezelfde kerstpakketten koopt. Dan weet u zeker dat u geen scheve gezichten krijgt. Wellicht maakt u een onderscheid tussen mannen en vrouwen maar daar moet het dan wel bij blijven. Hebt u een klein bedrijf en kent u uw collega’s stuk voor stuk? Dan is het eenvoudiger om meer persoonlijke kerstpakketten te kopen voor hen. Weet u bijvoorbeeld dat de een graag Aziatisch voedsel eet? Dan hebben we geweldige Oriëntaalse kerstpakketten voor hem of haar. Is de ander meer van de Hollandse kost? Ook dat komt goed uit. En weer een ander kunt u kerstpakketten schenken voor een groot gezin. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. Ook binnen elke prijscategorie is er veel te vinden. We mogen daarom met recht zeggen dat we het grootste assortiment aan kerstpakketten hebben in Nederland! En daar doen we erg veel moeite voor. We willen ook in de toekomst de grootste collectie kunnen blijven aanbieden. En daar hebben we een beetje uw hulp bij nodig. Hebt u daarom ideeën? Schroom niet maar klim in de pen en geef het aan ons door. Wellicht hebt u belang bij een specifiek kerstpakket met een thema dat nog niet te vinden is bij ons. Geeft u het aan ons door en wie weet gaat uw wens in vervulling. Bestelt u kerstpakketten in het groot, dat wil zeggen meer dan 1000 stuks? Dan kunt u gebruik maken van onze speciale online keuze concept-service. We verpakken de doos op de manier die u wilt. Laat er een mooie kerstboodschap op afdrukken of plaats leuke persoonlijke labels rond de artikelen in deze kerstpakketten. Dit is een extra service maar geldt enkel bij grote afnames, anders is het voor ons financieel niet haalbaar.

Meer weten? Kijk dan op de site of neem contact met ons op

Kunt u echt niet kiezen? Hebt u overlegd met uw bestuur, met vrienden en familie? Zit u met uw handen in uw haren en kunt u zich niet vinden in het advies van anderen? Dan is er nog een originele oplossing: geef uw personeel een bon! Deze bon kunnen ze vervolgens zelf verzilveren door een eigen unieke code in te vullen op onze website. Ze kunnen dan hun eigen kerstpakketten uitkiezen maar hebben ook de mogelijkheid om een groot cadeau te bestellen. Dat cadeau wordt vervolgens bij hen thuisbezorgd door ons dus daar hebt u verder geen omkijken meer naar. U geeft daarmee een grote keuzevrijheid aan uw collega’s dus het is misschien een leuk alternatief ten opzichte van de jaarlijkse kerstpakketten die ze misschien een beetje beu zijn. Zo kunnen ze tevens voor een jaarabonnement kiezen op hun favoriete dagblad. Is uw personeel zelf ook in een gulle bui? Dan kunnen ze de bon schenken aan een van de vele goede doelen die wij steunen. We zorgen er wel voor dat het geld goed terechtkomt. Hebt u nog vragen? Bel of e-mail ons nu direct!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn