Sinds 1977 is er maar een bedrijf dat snel al uw autoschade in Hengelo kan verhelpen. En dat is autoschadebedrijf Nijland. Kijkt u eens op onze website, autoschadenijland.nl, en zie wat we zoal voor u kunnen betekenen. Woont u in Hengelo of in Twente en hebt u enige schade opgelopen aan uw dure wagen? Dan is het zaak om dit snel op te lossen. Want een deuk in de auto en de slijtage van de laklaag kan op de lange termijn grote problemen veroorzaken. Een deuk is eenvoudig te herstellen net als het lakken van de carrosserie, maar als er corrosie is ontstaan dan bent u vaak een dief van de eigen portemonnee. Wij kunnen niet alleen autoschade in Hengelo met spoed oplossen, we kunnen het tevens detecteren. Het kan immers geen kwaad om regelmatig onder de motorkap of onder de auto zelf te kijken. En dat is natuurlijk waar we om de hoek kijken. Misschien blijkt uit een apk-keuring dat er bepaalde zaken kapot zijn gegaan die u tot dusver niet waren opgevallen. U kunt het door dat garagebedrijf laten repareren, maar als het om autoschade in Hengelo gaat, dan zijn wij toch echt de goedkoopste. Zoals we daarnet al zeiden is het van het grootste belang om snel te handelen bij schade. Zit er bijvoorbeeld een sterretje in uw voorruit? Laat deze autoschade in Hengelo dan door onze professionals lijmen. Uw ruit ziet er weer uit als nieuw. Doet u dat niet, dan kunnen er flinke scheuren in het glas terecht komen. De ruit kan uiteindelijk zelf sneuvelen en u moet er niet aan denken als dat tijdens een ritje gebeurt. De kosten die de vervanging van een voorruit met zich meebrengen liggen daarnaast vele malen hoger dan lichte autoschade in Hengelo.

We repareren de autoschade in Hengelo binnen de kortste keren

Hebt u aldus autoschade in Hengelo opgelopen? Dan geeft het u hopelijk een goed gevoel om te weten dat wij voor u klaar staan. Daarom doet u er goed aan om onze website te bookmarken en het spoednummer op te slaan tussen uw favoriete websites. Wat zijn zoal de voordelen als u autoschade in Hengelo hebt en u kiest voor Nijland?

  • We hebben contracten met alle verzekeringsmaatschappijen dus we kunnen de afwikkeling rechtstreeks met de verzekering regelen,
  • U krijgt tijdens de reparatie gratis vervoer van ons mee zodat u toch naar uw werk kunt gaan en uw kinderen veilig van school kunt halen,
  • U kunt een aircocheck laten uitvoeren voor maar 45 euro,
  • We voldoen aan de strengste milieu- en kwaliteitseisen,
  • En bij acute schade mag u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. Onze sleepdienst staat namelijk te allen tijde voor u klaar.

Wat de autoschade in Hengelo dan ook mag zijn, de kans is groot dat uw wagen er over enkele dagen weer als nieuw uit ziet. We hebben kwaliteit immers hoog in het vaandel staan en er werken enkel gemotiveerde en zeer ervaren monteurs op onze werkplaats die in het bezit zijn van alle belangrijke vakdiploma’s.

U krijgt maar liefst 7 jaar garantie op al onze werkzaamheden

Nadat we uw autoschade in Hengelo hebben verholpen mag u rekenen op maar liefst 7 jaar garantie. Mocht er in de tussentijd weer iets kapot gaan dat destijds door ons is vervangen, dan repareren we dit geheel kosteloos voor u. Hebt u ten slotte nog enige vragen? Of wilt u direct de schade al aan ons melden? We kunnen u telefonisch en per e-mail een voorlopige prijsopgave geven dus neem nu direct contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn