Op verschillende plaatsen kan het erg handig zijn om gebruik te maken van terreinverlichting, bijvoorbeeld op een bedrijventerrein. Er zijn twee redenen waarom dit van belang is. De eerste reden is dat dit het voor jou mogelijk maakt om langer door te werken. In de zomer beschikken we natuurlijk tot ver in de avond over voldoende daglicht, maar in andere jaargetijden ligt dit wel anders. In de winter is het zo dat het om half vijf al schemerig begint te worden en valt het donker snel in. Heb jij geen terreinverlichting bij jouw bedrijfspand staan, dan wordt het lastig om buiten nog wat werk te kunnen doen. Zo werk je dus minder efficiënt en dat is natuurlijk zonde. Een tweede reden waarom het plaatsen van verlichting een goed idee is, is omdat dit de kans op inbraken verkleint. Als er iets is waar inbrekers een hekel aan hebben, dan is het vol in de spotlights staan. Ze zoeken dan ook het liefst panden op die volledig in het duister gehuld zijn, zodat niet te zien is dat zij aan het zoeken zijn naar een manier om binnen te komen en dat zij spullen stelen. Voldoende terreinverlichting is voor de veiligheid dus ook van belang! Bekijk nu snel de website http://www.ovi-enschede.nl/ voor meer informatie.

Terreinverlichting voor sportvelden

Een andere plek waar je eigenlijk niet zonder goede terreinverlichting kunt, is het sportveld. Het maakt niet uit over welke sport we het hebben, of het nu gaat om atletiek, voetbal of hockey of nog weer een heel andere buitensport. Ook buitensporters zitten in Nederland met het probleem van vroeg invallende duisternis in de donkere maanden van het jaar. Zouden zij geen lichtmasten rond het sportveld hebben staan, dan wordt het voor hen wel heel erg lastig om hun trainingen uit te kunnen voeren. Terreinverlichting is dus echt noodzakelijk om de training door te kunnen laten gaan. Overdag trainen is voor velen immers geen optie, dan moeten ze al naar school of ze moeten werken. En in het weekend zijn er vaak al wedstrijden, waardoor er ook dan niet getraind kan worden. Wil je goed voorbereid zijn op de wedstrijd, dan is goede training natuurlijk van belang en dat kan alleen als je ook echt kunt zien waar je mee bezig bent. Heeft jullie sportterrein nog geen terreinverlichting, dan is het dus de hoogste tijd om dit wel te gaan regelen! Het zal de prestaties van de sporters zeker ten goede komen!

Kies voor OVI Enschede

Heb jij terreinverlichting nodig, dan kun je dit het best laten verzorgen door OVI Enschede. Zij leveren namelijk echt uitstekende service en kwaliteit. Bij hen kun je terecht voor:

  • ontwerp
  • plaatsing
  • onderhoud

Zij komen eerst langs om te bekijken hoeveel lichtmasten je nodig hebt op jouw terrein om ervoor te zorgen dat alle plekken voldoende verlicht zullen worden. Samen met jou zullen zij een ontwerp hiervoor opstellen, zodat je zeker weet dat je ook echt overal voldoende licht hebt straks. Daarna zullen zij de nodige terreinverlichting bestellen en deze ook voor jou plaatsen. Het gaat hier immers om installatie van producten waar je zelf niet de nodige kennis van zult hebben. Na de plaatsing kunnen zij ook regulier onderhoud en reparaties voor jou verzorgen. Je wilt immers voorkomen dat er defecten optreden en als er iets kapot gaat, wil je dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Zij helpen jou hier graag bij door middel van een onderhoudscontract. Zo weet je zeker dat alle verlichting ook altijd goed blijft werken! Heb jij terreinverlichting nodig, dan moet je dus zeker eens bij OVI Enschede vragen naar de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn