Wilt u lekker relaxen met uw partner en/of een stel vrienden? Zoekt u een muziekcafé in Schiedam die in het weekend altijd weer een frisse band of dj op het podium heeft staan? Zoekt u naar een muziekcafé in Schiedam waar u aan de bar of aan een tafeltje kunt zitten maar ook zo nu en dan de vloer op kunt voor een dansje waarbij niemand u in de weg loopt? Dan bent u beslist aan het juiste adres op onze website en natuurlijk in ons eigen muziekcafé in Schiedam. Kijkt u maar eens op cafepleinzicht-schiedam.nl, bookmark deze website om de agenda in de gaten te houden en bezoek ons snel. Want in café Pleinzicht zult u na de eerste stap over de drempel merken dat het er bruist van jewelste. We hebben een aantal reguliere gasten, reguliere bands maar staan voor iedereen open. Tevens is dit muziekcafé in Schiedam ook een ontmoetingsplaats voor wijk- en stadsgenoten en kunt u de zaal afhuren voor vrijwel ieder gewenst feest. Of u nu wilt lunchen, dineren of enkel wilt genieten van de borrelhapjes en de muziek, in dit muziekcafé in Schiedam is er absoluut voor ieder wat wils te vinden. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook altijd nog de optie om even gezellig een potje biljart te spelen. Liever pijltjes gooien? Uiteraard is er een dartbord aanwezig waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Een muziekcafé in Schiedam waar het altijd feest is

In ons muziekcafé in Schiedam is er dus vrijwel iedere dag wel iets te beleven. Soms is de kroeg gesloten omdat het is afgehuurd. Dan wordt er bijvoorbeeld een verjaardag gevierd of zelfs een trouwerij. Mede dankzij het podium en de dansvloer kan dit muziekcafé in Schiedam omgetoverd worden voor ieder type feest. Daarnaast kan men hier ook vergaderen, zeker overdag. In dat geval verzorgen wij de catering en zorgen we er tevens voor dat u in alle rust kunt nadenken over de toekomst van uw bedrijf in alle stilte maar wel in een ontspannen omgeving. U wilt natuurlijk weten wie er speelt. Daarom hebben we een Facebook-pagina in het leven geroepen waar u onder andere:

  • Kunt zien wanneer de Brandersfeesten in Schiedam zijn en wat er dan qua activiteiten te doen is in ons muziekcafé in Schiedam.
  • U vindt er de reguliere agenda met alle activiteiten, bands en dj’s die er binnenkort zullen spelen.
  • Ook kunt u er eventueel aangepaste openingstijden vinden. U zult begrijpen dat die variëren tijdens de feestdagen maar ook als er een reservering bij ons is binnengekomen.
  • U kunt er natuurlijk ook alvast de sfeer proeven want er staan vele foto’s online. Vergeet u dus niet om ons te liken? Dan mist u geen enkel nieuwtje meer.

Van ons muziekcafé in Schiedam krijgt u geen genoeg. Er is voor jong en oud wel wat te beleven en we zorgen ervoor dat de muziek hip is. We komen graag een zo groot mogelijke doelgroep tegemoet.

Kom eens langs, u zult overweldigd worden door de sfeer

U kunt de openingstijden op de site terugvinden. Hopelijk zien we u snel eens in ons muziekcafé in Schiedam. Mocht u nog vragen hebben, bijvoorbeeld over de kosten bij het huren van een zaal, dan kunt u ons bereiken via de mail, het contactformulier en ook telefonisch staan we voor u klaar. Ook voor mensen buiten Schiedam is ons café eenvoudig te bereiken. Het ligt namelijk op loopafstand van het hoofdstation. Dus met het openbaar vervoer maar ook per fiets bent u er zo!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn