Als zelfstandig ondernemer werk ik vanuit huis waarbij ik handgemaakte kunstwerken produceer die ik verkoop via internet. Dit zijn prijzige artikelen waarvoor mensen liever niet willen dat ik reguliere post inzet om de kunstwerken bij hen te laten bezorgen. Ik heb daarom de keuze gemaakt om de overnight delivery service van S&B Koeriersdienst hiervoor te gebruiken. Overnight delivery zorgt er namelijk voor dat alles wat ik maak op een veilige en goede manier wordt afgeleverd bij mijn klanten en dat het ook nog eens snel op plaats van bestemming kan zijn. Het is dan wellicht iets prijziger dan de reguliere post, maar het biedt te veel voordelen om dit niet te doen.

De voordelen van overnight delivery

Ik heb S&B Koeriersdienst benaderd via hun website, sbkoeriersdienst en gevraagd wat zij voor mij en mijn kunstwerken kunnen betekenen. We hadden direct een klik en ze begrepen precies de punten waarop ik mijn keuze voor overnight delivery had gebaseerd.

  • Snelle levering
  • 24/7 bereikbaar
  • Veilige verzending
  • De kunstwerken worden met zorg behandeld
  • Ze geven advies waar nodig

Ik ben er met overnight delivery altijd van verzekerd dat ik mijn verzendingen professioneel kan laten uitvoeren. Niet alleen bepaal ik hierdoor wanneer een kunstwerk verzonden wordt en ben ik dus niet meer gebonden aan vaste tijden van de pakketdienst. Ik ben er ook nog eens van verzekerd dat er niet hardhandig met de pakketten wordt omgesprongen. Veel van mijn kunstwerken zijn breekbaar en met de reguliere post heb ik al eerder meegemaakt dat tijdens de verzending kunstwerken kapot zijn gegaan. Je kunt ze nog zo zorgvuldig inpakken en er nog zo groot op zetten dat het met zorg behandeld moet worden en dat de inhoud breekbaar is, maar sinds de postbodes per pakket betaald worden is het niet normaal hoe hier mee omgesprongen wordt. Bij de overnight delivery service van S&B Koeriersdienst weet ik honderd procent zeker dat dit niet meer kan voorkomen. Het is dan ook echt een soort extra service waarvoor ik gekozen heb om deze garantie te kunnen bieden. We hebben het dan ook niet over pakketjes met een kleine waarde, maar soms over een paar duizend euro per pakket. Een koeriersdienst met overnight delivery is dan ook geen overbodige luxe.

Wekelijks contact en uitstekende service

Elke week heb ik een aantal keren contact met S&B Koeriersdienst om te overleggen wanneer ik verwacht overnight delivery nodig te hebben. Ik kan aan de populariteit van de artikelen op de website hier een lichte schatting van maken. Ze weten dat ik met regelmaat de overnight delivery inschakel, dus ze zijn erop berekend en weten inmiddels ook goed wat voor soort kunstwerken ik verzend en hoe deze zijn verpakt. De dienstverlening, in combinatie met de tarieven en de professionele manier van werken vormen voor mij de gouden combinatie die ik, ook bij andere koeriersdiensten, nog niet eerder zo goed heb meegemaakt. Mijn klanten zijn ook altijd erg tevreden over de bezorging van de kunstwerken. Het is immers een behoorlijke uitgave die mensen doen en dan wil je er wel van verzekerd zijn dat het kunstwerk dat je koopt ook daadwerkelijk goed bij jou arriveert. Het is toch altijd even spannend wanneer de koeriersdienst voor komt rijden en een pakket begint uit te laden. Juist door deze snelle levering en de service verdwijnt de spanning en komt hier al snel plezier voor in de plaats. Mensen betalen graag voor een veilige en zorgvuldige verzending in het geval van mijn werken en ik ben heel erg blij dat ik met de overnight delivery van S&B Koeriersdienst deze service aan mijn klanten kan bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn