Als u graag wat extra geld zou willen verdienen, is het altijd goed om een keer naar onze website te komen kijken. Wij zijn namelijk een bedrijf dat ingeschakeld kan worden wanneer mensen op zoek zijn naar goede krachten in de horeca. Mocht u graag een bijbaan in de horeca willen, dan kunt u ook een keer naar onze site komen kijken. Wij hebben namelijk alles in huis om u van een leuke bijbaan in de horeca te voorzien. Wij werken altijd met mensen die al veel ervaring hebben in de horeca. Wij hebben namelijk klanten die veel van ons eisen en vandaar dat wij alleen maar mensen aannemen die van wanten weten. Zoekt u ook een bijbaan in de horeca en weet u wat hard werken is? Dan zijn wij op zoek naar u. Wij hopen daarom ook dat u een keer contact met ons wilt opnemen wanneer u graag een bijbaan in de horeca wilt hebben. Wij bieden u alles waar u naar op zoek bent. Wij hebben namelijk veel wisselende klanten en dat betekent dat u altijd in een heel dynamisch milieu komt te werken. U hoeft dus ook niet bang te zijn dat uw bijbaan in de horeca saai wordt want wij zenden u regelmatig uit naar plaatsen waar u naar hartenlust kunt gaan werken. Wij vinden het daarbij belangrijk dat niet alleen de klant optimaal tevreden is, maar dat u ook graag voor ons aan de slag gaat. Een tevreden werknemer is ons namelijk goud waard. Mocht u daarom graag een leuke bijbaan in de horeca willen hebben, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij leggen u ook graag uit waar u allemaal aan moet voldoen wanneer u bij ons een bijbaan in de horeca wilt krijgen. Surf daarom snel even naar Fourparties.nl.

Wij hebben een prachtige bijbaan in de horeca voor u

Als u graag voor ons zou willen werken, kunt u zich bij ons opgeven. Wij staan altijd klaar om u van een goede bijbaan in de horeca te voorzien en wij zien uw sollicitatie daarom ook graag tegemoet. Wij werken altijd met mensen die representatief zijn voor ons bedrijf. Dat betekent dat wij van u verlangen dat u goed voor de dag weet te komen en dat u tijdens uw bijbaan in de horeca de mensen die u moet helpen, vriendelijk te woord zult staan. Uiteraard geven wij u uitgebreide instructies wanneer u voor ons aan de slag zult gaan dus u hoeft niet bang te zijn dat wij u in het diepe zullen gooien. Mocht u daarom graag een keer met ons in contact willen komen, dan hopen wij u snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Het adres van onze site is Fourparties.nl. Hier kunt u meer lezen over ons bedrijf, over wie ons doorgaans allemaal inschakelen en mocht u willen solliciteren dan kan dat natuurlijk ook via onze pagina. Wij hopen u daarom snel een keer te mogen ontvangen op deze pagina.

Stuur vandaag nog uw sollicitatiebrief op

Wanneer u graag met ons zou willen werken, dan kunt u altijd uw papieren bij ons indienen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk bericht geven. Kortom:

  • wij bieden u een optimaal werkklimaat
  • wij bieden u een uitdagende en afwisselende bijbaan
  • wij bieden u een goed salaris

Wij hopen u van voldoende informatie te hebben kunnen voorzien. Kijk snel op Fourparties.nl voor meer informatie.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn