Als je medewerkers in dienst hebt, dan heb je te maken met personeelsadministratie en die moet goed geregeld zijn. Als je personeelsadministratie namelijk goed is geregeld, dan zul je veel minder tijd kwijt zijn aan het archiveren van bepaalde administratie en zoals iedere ondernemer wel weet: tijd is geld. Bij personeelssysteem.nl kies je voor een centrale plek van waaruit je de personeelsadministratie helemaal regelt om een zeer makkelijke manier die voor iedereen ook overzichtelijk is. Er zijn diverse voordelen aan het gebruiken van onze software naast natuurlijk het feit dat je ontzettend veel tijd bespaart. We vertellen je graag iets meer over de voordelen van onze software. Veel bedrijven maken gebruik van het programma Excell om bijvoorbeeld werkroosters voor het personeel te maken. Nou is dit voor bepaalde zaken zeker een effectief programma maar het probleem van dit programma is dat niet iedereen er even goed mee is en dat de mogelijkheden beperkt zijn. Het maken van een rooster is behoorlijk tijdrovend als je van dit programma gebruik maakt. Wanneer je kiest voor onze software dan zal alle informatie zichtbaar zijn die je nodig hebt. Bij het maken van roosters moet je dan bijvoorbeeld ook denken aan de zichtbaarheid van afwezigen op het rooster. Onze software draait helemaal online en dat betekent dat al het personeel ook zicht heeft op de informatie. Iedereen kan dus op zijn app kijken hoe het er bijvoorbeeld met het rooster voor staat. Je personeelsadministratie centraal regelen zorgt dat alle informatie op een plek is en dat maakt het ook veel makkelijker om bepaalde gegevens terug te vinden.

Personeelsadministratie en tijdadministratie

Onder de personeelsadministratie vallen natuurlijk diverse zaken, zoals de eerder besproken roosterplanning en wat wij graag noemen ook de zogenaamde tijdadministratie. PersoneelsSysteem levert de perfecte software om hier zorg voor te dragen. Werktijden kunnen met onze software op diverse manieren worden geregistreerd omdat het systeem verschillende registratie opties biedt. De software voor personeelsadministratie is verbonden aan een klok. Er kan dan ook gebruik worden gemaakt van een prikklok of het klokken van uren met de verbonden app voor op je mobiele telefoon. De administratie en het bijhouden van uren is iets wat vaak veel werk kost als het niet goed is geregeld en door gebruik te maken van onze software voor personeelsadministratie voorkom je dat er bepaalde gegevens missen of dat je geen helder overzicht hebt over de gemaakte uren van het personeel. Ook leert onze ervaring dat gebruik maken van onze software voor personeelsadministratie veel rust geeft. Wanneer de personeelsadministratie namelijk goed is geregeld zien we dat er binnen organisaties meer tijd en ruimte is voor andere zaken. Een aantal voordelen van onze personeelsadministratie op een rijtje:

  • Je bespaart veel tijd
  • Je bespaart veel geld
  • Je schept rust en overzicht binnen de organisatie

Neem eens contact op

Mocht je nu graag meer willen weten over de mogelijkheden van personeelsadministratie, dan kun je altijd even contact opnemen om met ons om de mogelijkheden te bespreken. Maar we raden je ook zeker aan om eens te kijken op onze website waar wij al veel van onze diensten zo helder mogelijk voor je hebben opgetekend. Als ondernemer zul je heden te dagen zorg moeten dragen voor een goed georganiseerde admin. Dat is niet alleen maar voor jou prettig, maar voor het hele bedrijf. Wanneer de admin goed geregeld is, blijft er veel meer ruimte over voor de core business en dat is waarom jij je bedrijf ooit met begonnen. Admin hoort erbij, dus zorg dat je het goed regelt en maak gebruik van onze effectieve software.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn