Misschien herkent u zich wel in het volgende beeld: u heeft al langere tijd last van vermoeidheid, pijn in uw spieren en gewrichten en u voelt zich niet optimaal. U bent al een aantal keer naar de huisarts geweest, maar welke test u ook deed, iedere keer kreeg u weer te horen dat er niets te vinden was. Dit kan weliswaar tot opluchting leiden omdat er fysiek niets met u aan de hand is, maar het is geen oplossing voor uw klachten. Vandaar dat wij u graag willen uitnodigen om een keer bij ons een vortexhealing te ondergaan. Deze vortexhealing is namelijk gericht op het wegnemen van dergelijke klachten. Mocht u daarom graag een keer willen weten wat een vortexhealing allemaal voor u kan betekenen, dan nodigen wij u van harte uit om een keer te komen informeren wat wij van Shanti Healing allemaal voor u kunnen doen. U zult merken dat wij een heel andere benadering hebben dan de reguliere geneeskunst wat betekent dat wij u op een niveau kunnen behandelen dat verder gaat dan enkel de zichtbare klachten. Wij werken namelijk op energetisch niveau en wij kunnen u op een diep niveau behandelen. U zult merken dat wanneer u bij ons een vortexhealing ondergaat, u hier heel veel baat bij kunt hebben. Wij hebben al heel veel mensen mogen ontvangen voor een vortexhealing en die zijn allemaal zeer tevreden over de resultaten die dit heeft opgeleverd. Mocht u daarom graag een keer bij ons langs willen komen, dan nodigen wij u uit om een keer een afspraak met ons in te plannen via onze site. Wij hebben altijd wel een gaatje in onze agenda dus wanneer u graag op korte termijn bij ons langs zou willen komen, dan horen wij graag van u. Kijk even op Energetische-Healing.nl voor meer informatie over onze mogelijkheden.

U kunt heel veel baat hebben bij een vortexhealing

Wanneer u het beu bent om u niet goed te voelen, kunt u bij ons een keer een afspraak inplannen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben namelijk de juiste mensen in dienst die u de vortexhealing kunnen geven. Wij merken dat heel veel mensen heel veel baat hebben bij de vortexhealing omdat deze namelijk verdergaat dan de reguliere geneeskunst. Wij kunnen kijken of u energetisch nog in balans bent. U zult namelijk merken dat wanneer u dit niet bent, u daar allerlei klachten door kunt ervaren. Mocht u zich daarom in de klachten herkennen die wij in het voorgaande hebben beschreven, dan is de kans groot dat er in u een energetische disbalans ontstaan is. Dit is geen probleem omdat het goed te herstellen is. U zult merken dat wanneer u door ons behandeld wordt, u daar al heel snel de effecten van zult merken. Niet zelden voelden mensen zich al binnen een uur na de behandeling aanzienlijk beter. Genoeg reden dus om een keer te komen kijken wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij helpen u namelijk graag.

Reken af met die vervelende klachten

Wilt u graag een keer een afspraak met ons inplannen? Dan nodigen wij u van harte uit om even contact met ons te leggen. U kunt ons telefoonnummer en mailadres vinden op onze site. Laat u bij ons behandelen wanneer u:

  • zich heel vaak moe voelt
  • u veel last heeft van hoofdpijn
  • u zich niet meer goed kunt concentreren
  • energetische-healing

Wij staan voor u klaar om u te helpen en wij hopen dat wij u snel een keer mogen spreken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn