Bent u werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie of in de farmaceutische industrie? En gaat u op dit moment in uw bedrijf over de verpakkingen? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen namelijk graag eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over een zogeheten flowpack. Hiermee kunt u namelijk uitstekend artikelen verpakken die lang goed moeten blijven. En dat wilt u natuurlijk ook! Met een flowpack zit u altijd goed, omdat het compleet luchtdicht gemaakt kan worden. Een ideale uitkomst! En het zou natuurlijk nog mooier zijn als u het verpakken niet uit zou hoeven te besteden, maar als u dit gewoon in eigen beheer zou kunnen doen. Zelf een flowpack maken, dat geheel naar uw wensen vorm is gegeven. Dat zou toch geweldig zijn! Dan bent u bij Contimeta aan het juiste adres! Bij ons is het namelijk mogelijk om een flowpack machine aan te schaffen, waar u gemakkelijk verpakkingen mee kunt maken. U kunt het apparaat zo instellen, dat u de gewenste grootte kunt krijgen. U kunt hier zeker wel mee uit de voeten, omdat de machine niet moeilijk te bedienen is. En zo is het heel gemakkelijk om zelf een flowpack te vervaardigen. En het leuke is dat het met onze apparaten ook een optie is om er meerdere tegelijk te produceren. Tot wel vier gelijktijdig, mocht u dat willen! Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog eventjes van de hoed en de rand willen weten? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u eerst eventjes wilt weten hoe de vork precies in de steel zit als het gaat om het uitzoeken van een geschikt flowpack machinepark. Dit is uiteraard ook niet niks! En daarom geven wij u graag alle informatie die u nodig hebt om een goed besluit te nemen. Lees dus snel even verder in de volgende alinea, want daar wordt dit u allemaal haarfijn uit de doeken gedaan.

Wist u dat zelf een flowpack produceren extra voordelig kan zijn?

Als u de productie van een flowpack uit gaat besteden aan een andere firma, dan zult u naar alle waarschijnlijkheid weer geconfronteerd worden met bijkomende kosten. Deze diensten worden niet voor niets geleverd. Als u graag geld zou willen besparen, dan is het een verstandig idee om zelf een flowpack te gaan produceren. En het goede nieuws is dat dit mogelijk is met de Cavanna verpakkingsmachine, die u echt verder helpt. Natuurlijk is het eerst even een flinke investering, omdat zo’n verpakkingsmachine vaak wel wat kost. Maar die kosten hebt u er met enkele jaren alweer uit, omdat u in eigen beheer een flowpack kunt maken, dat vervolgens als verpakkingsmateriaal dient voor al uw artikelen. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om koekjes, en ook om medicijnen. Het is maar net wat u produceert! En als u nou met de firma Contimeta in zee gaat, dan weet u zeker dat u geen dubbeltje meer betaalt dan strikt noodzakelijk is voor Cavanna verpakkingsmachines. Wij hanteren namelijk altijd de laagste tarieven, waardoor u niet al te veel budget hoeft te reserveren voor een dergelijke aanschaf. En op die manier hebt u uw investering in het flowpack productie apparaat er nog sneller weer uit! En dat scheelt. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om hiervoor te kiezen. Klinkt dit goed en bent u nou ook wel in voor zo’n voordelige flowpack machine, maar wilt u er daarnaast ook zeker van zijn dat deze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren namelijk topkwaliteit van de bovenste plank. Zodat u echt voor een dubbeltje op de eerste rang zit! Een perfecte prijs kwaliteit verhouding dus!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Aan onze gunstige prijzen en de kwalitatief hoogstaande flowpack machines die wij leveren, kunt u natuurlijk al wel zien dat u bij ons goed geholpen wordt. De slogan ‘de klant is bij ons koning’ is dan ook niet zomaar een uitspraak, maar gaat bij Contimeta ook nog echt ergens over. Wij hebben het beste met onze klanten voor en zetten altijd alles op alles om het hen naar de zin te maken. En dat geldt ook voor u! Installaties ontwerpen die geschikt zijn om een flowpack mee te ontwikkelen is onze specialiteit en daarom kunt u op dit punt het beste met ons in zee gaan. Dus maakt u altijd gebruik van een zogeheten flowpack voor uw producten? Twijfel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor een van onze apparaten te kiezen. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. Als u voor Contimeta kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing. Bij ons kunt u namelijk profiteren van:

  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen, mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn
  • een betrouwbare partner, die voor u klaar staat met hoogwaardige flowpack machines van Cavanna en u een goed advies geeft
  • een snelle installatie, zodat u niet te lang hoeft te wachten.

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van onze firma. Als u meer wilt weten, kunt u gerust even een kijkje nemen op contimeta.com. Op onze site contimeta.com kunt u ook contact met ons opnemen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn