Nbd-auctions - VeilingenOnline veilingen; daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Bent u op zoek naar een website waar niet het product, maar u bepaalt wat de prijs is, dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij zijn een veilinghuis online. U kunt zich bij ons op ieder moment dat het u uitkomt registreren. Dat is wel zo makkelijk. Met uw account kunt u vervolgens op ieder moment inloggen op onze website om een product aan te schaffen dat u wilt hebben. Ons aanbod aan producten is zeer divers. Wij verkopen van computeronderdelen tot toilet artikelen en alles daar tussenin. De reden dat veel mensen graag bij ons een bod doen, is dat ons aanbod reuze is en het plaatsen van een bod heel erg makkelijk. Online veilingen zijn een goede en mooie kans om producten aan te schaffen, maar natuurlijk zijn online veilingen tevens een goede kans om producten aan te bieden. Heeft u producten die u graag wilt verkopen en bent u benieuwd wat men voor dit product overheeft? Plaats dan eens producten online en kijk wat u nog kunt krijgen. Wij zijn NBD Auctions. Veilingen vinden op onze website iedere dag plaats. Maak vandaag nog een account aan als u graag wilt weten wat wij allemaal te bieden hebben en natuurlijk als u liever zelf bepaalt wat u betaalt! Daarvoor zijn online veilingen de beste keuze. Geniet bij NBS Auctions van de voordelen van een groot assortiment tegen de beste prijzen.

  • U kunt zich op ieder moment inschrijven bij ons veilinghuis
  • Wij hebben een assortiment waar u versteld van zult staan
  • U bepaalt altijd zelf wat u wilt betalen voor een product
  • Wij zijn een veilinghuis online met een groot gebruiksgemak
  • Uw bod staat vast als er op in wordt gegaan

Veilingen op onze website

Uw bod staat vast. Wat bedoelen we daarmee? Dat is simpel. Op het moment dat u deelneemt aan onze veilingen, en u ziet een product dat u graag wilt hebben, dan is het belangrijk dat u weet dat wanneer u een bod plaatst, dit bod ook vaststaat. Is uw bod het hoogste bod, dan is het product waar u op heeft geboden van u en kunt u het afhalen. Een bod betekent dus dat u het niet meer kunt ontbieden. Geboden is geboden. Laat dat duidelijk zijn. U kunt het product dat u heeft aangeschaft op een van onze veilingen ophalen bij het adres dat wordt aangegeven. Wat u zult zien is dat onze website zeer duidelijk is en dat het zich eigenlijk allemaal vanzelf wijst. Na onze veilingen kunt u er op rekenen dat u binnen twee dagen bericht ontvangt. Wanneer u de hoogste bieder op een bepaald product bent, dan is dat product van u. U ontvangt dan een e-mail met de gegevens die u nodig heeft om het product op te halen en te betalen. U betaalt voor de producten die u aanschaft tijdens de veilingen verzendkosten. Binnen Nederland liggen de verzendkosten die u betaalt lager dan wanneer u een product naar een ander land moet laten verzenden. De verzendkosten zijn altijd voor uw eigen rekening. Zoals we eerder al aangaven is het belangrijk dat u weet dat een bod bindend is. Ook is het van belang om te weten dat u altijd een bevestiging van ons krijgt wanneer uw bod het hoogste bod was en het product dus van u is. Op het moment dat u geen e-mail heeft ontvangen na een van onze veilingen waar u een bod heeft gedaan, dan kunnen er een paar dingen voorgevallen zijn. In de meeste gevallen is het zo dat de mail in uw spam folder terecht is gekomen. Controleer daarom altijd even uw spamfolder. Mocht dit niet de verklaring zijn waarom u de mail na onze veilingen niet heeft ontvangen, dan kunt u het beste even contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zoeken dan graag snel voor u uit wat er mis is gegaan. Om dit soort zaken te voorkomen kunt u altijd het beste eerst even lezen hoe onze veilingen werken.

De man met de hamer

Als we denken aan een klassieke veiling, dan zien we al snel een zaaltje voor ons met een handjevol belangstellenden en een man met een hamer die slaat bij het hoogste bod. Maar tijden zijn veranderd. Online veilingen zijn het nu wat de klok slaat en dat levert u als bezoeker van de veiling allerlei leuke voordelen op. Ten eerste hoeft u niet meer naar een veilinghuis af te reizen om een bod te doen. U kunt gewoon inloggen op onze website, een account aanmaken en vervolgens kunt u onze veilingen bezoeken en bieden op producten die u wilt hebben. Het is natuurlijk erg prettig dat u degene bent die bepaalt wat u voor een product wilt betalen en niet andersom. U weet dus altijd waar u aan toe bent omdat u zelf bepaalt. Dat is een van de grote voordelen van een veiling waar veel mensen het wel over eens zijn. Ons aanbod is waanzinnig. Wat wij ook graag vermelden omdat het voor uw inschrijving relevant is, is dat het aanmaken van een account op onze website helemaal kosteloos is. U betaalt dus helemaal niets voor het inschrijven en kunt onbeperkt deelnemen aan de veilig die wij bieden. Niet voor niets bekijken veel mensen ons assortiment. Ons aanbod is groot, maar ook divers!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn