Legetelefoon - Powerbank met logoBent u op zoek naar het ultieme relatiegeschenk van 2016 en moet het iets zijn waar u uw personeel en uw relaties echt een plezier mee kunt doen? Wilt u niet weer de zoveelste serie bedrijfspennen laten maken en volstaat ook de gepersonaliseerde usb stick anno nu niet meer? Denk dan eens aan een echte powerbank met logo. Dit is een handige gadget die iedereen eigenlijk te allen tijde bij zich zou moeten hebben om de telefoon mee op te laden. Een powerbank met logo zal heel erg vaak gebruikt worden door degene die hem krijgt, omdat het bij de meeste mensen best wel vaak voorkomt dat ze in de trein zitten maar ineens geen batterij meer hebben. Ze zijn gefrustreerd en kunnen dan niet meer appen, surfen en bellen. Ook foto’s maken vanuit het treinraam kan dan niet meer. Wanneer ze een powerbank met logo bij zich hebben – en dan moet die natuurlijk wel opgeladen zijn – is het probleem binnen een mum van tijd verholpen. Even inpluggen en men kan weer vrolijk verder appen, muziek luisteren en spelletjes spelen op de smartphone. De powerbank met logo is een ware uitkomst op zulke momenten en de gebruiker zal er dan ook zeer dankbaar voor zijn. Zo’n powerbank met logo is ook ideaal tijdens vakanties, wanneer men minder vaak de tijd heeft om de telefoon op te laden. Het grote voordeel van een powerbank met logo is dat uw bedrijfsnaam op al deze momenten voor langere tijd zichtbaar zal zijn. En niet alleen degene die hem gebruikt zal dan een positieve feeling met uw firma krijgen, maar ook iedereen die er naar kijkt zal er bekend mee raken. En een grote naamsbekendheid is een van de factoren die bijdraagt een het succes van uw onderneming. Al met al is een powerbank met logo dus niet alleen een leuk cadeautje voor uw klanten, personeel en andere relaties, maar ook voor uzelf. Hoe meer u uw naamsbekendheid namelijk kunt vergroten, des te meer mensen zullen u onthouden en naar u terugkeren als zij een van uw diensten of producten nodig hebben. Kortom, dit is echt een win-winsituatie.

Wist u dat een powerbank met logo helemaal niet duur is?

De meeste bedrijven zijn toch geneigd om de powerbank met logo links te laten liggen of aan hun neus voorbij te laten gaan, omdat ze het gevoel hebben dat ze hiervoor wel eens flink diep in de buidel zullen moeten tasten. En voor relatiegeschenken reserveert men tegenwoordig maar een beperkt budget. Toch is er voor u als eigenaar van de onderneming niets om u te laten tegenhouden om voor een echte powerbank met logo te gaan, omdat deze helemaal niet duur hoeft te zijn. Tenminste, niet als u hem bij legetelefoon.nl aan gaat schaffen. Wij hanteren zeer aantrekkelijke tarieven voor de zakelijke markt en daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Zo is het bij Lege Telefoon al mogelijk om de powerbank met logo per 25 stuks af te nemen voor slechts 3,99 per stuk! En zeg nou zelf, dan hoeft u het toch om de prijs niet te laten? Zo’n powerbank met logo is natuurlijk lang niet zo goedkoop als een pen met uw bedrijfslogo, maar deze belandt dan ook vaak ongebruikt onderin de tas en levert zowel de gebruiker als u niets op. En daar hebt u uiteraard ook niets aan. Dus wilt u het dit jaar eens echt constructief aanpakken, dan kunt u niet meer om de website legetelefoon.nl heen. Iedereen heeft wel belangstelling voor een powerbank met logo, dus uw geschenk valt hoe dan ook in de smaak. En daar is ook wat voor te zeggen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook daadwerkelijk voor te kiezen. Het zal u beslist geen windeieren leggen. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Surf dus snel naar onze site en meld ons hoeveel powerbanks u wilt hebben. Wij zorgen dan zo snel mogelijk dat ze uw kant op komen. Voorzien van uw bedrijfslogo uiteraard. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen als een nieuwe klant in onze webshop voor een powerbank met logo. Graag tot snel!

Heeft u nog vragen?

Als u wilt weten hoe de vork bij Lege Telefoon precies in de steel zit, dan raden wij u zeker aan om even contact met ons op te nemen:

  • via de mail
  • via het contactformulier op onze site
  • of via de telefonische klantenservice

Als u ons opbelt tijdens kantoortijden, dan krijgt u meteen een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers aan de lijn. Hij of zij neemt alle tijd om te luisteren naar uw vragen en om ze van een uitvoerig en tevreden stemmend antwoord te voorzien. U kunt er dus zeker van op aan dat er goed naar u geluisterd wordt. Wij kunnen u ook adviseren over welke powerbank met logo geschikt zou zijn in uw geval. U hoeft het dus niet allemaal zelf te bedenken! De webwinkel Lege Telefoon adviseert u graag! Bij ons is de klant dan ook nog echt koning en dit merkt u eigenlijk aan alles. Kortom, voor een powerbank met logo kunt u het allerbeste met ons in zee gaan. Kijk dus snel op legetelefoon.nl en plaats uw bestelling voor een powerbank met logo!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn