meric-material - ebruikte stadsbussenHebt u een collectie aan gebruikte stadsbussen waar u vanaf moet? Kies dan voor een passende oplossing! Kijkt u eens op meric-material.nl want wij kopen uw gebruikte stadsbussen graag op. Afhankelijk van de staat van deze bussen wordt een passende prijs bedacht. Voordat we tot opkoop overgaan, komen we de gebruikte stadsbussen eerst bekijken. En uiteraard valt er over de prijs te onderhandelen. Bent u een onafhankelijk vervoersbewijs of wilt u als gemeente van uw afgedankte stadsbussen af? Het maakt ons allemaal niets uit! U wilt een goede prijs zodat u bijvoorbeeld kunt investeren in  nieuwe stadsbussen. Maar u wilt ook dat de gebruikte stadsbussen goed terecht komen. Als u ze naar de sloop brengt dan kan het jaren duren voordat er wat met deze bussen gebeurt. Misschien staan ze te verroesten en misschien komen er gevaarlijke stoffen vrij. Dit is hoe dan ook niet erg goed voor het milieu. Men is zich tegenwoordig beter bewust van het leven om ons heen. We weten dat we niet goed voor de Aarde zorgen en dat we iets moeten doen om het tij te keren. Recycling is een van de vormen om voor een beter milieu te zorgen. Dus lever uw gebruikte stadsbussen bij ons in want wij hebben recycling hoog in het vaandel staan!

Wij nemen uw partij gebruikte stadsbussen graag van u over

Als u besluit om uw gebruikte stadsbussen aan ons te verkopen dan kunnen we ze ophalen. Wij hebben namelijk het NIWO keurmerk. Mochten uw gebruikte stadsbussen niet meer rijden dan beschikken wij over de juiste papieren om de stadsbussen van uw terrein te slepen. Vervolgens kijken we naar de onderdelen die herbruikbaar zijn. Die demonteren we van de gebruikte stadsbussen en verkopen we door aan geïnteresseerden. Ter reparatie van andere stadsbussen bijvoorbeeld. Ook kunnen we de restanten die overblijven verkopen aan bijvoorbeeld hoogovens en aan opkopers van metalen. Omgesmolten metaal kan uiteraard worden hergebruikt. Misschien kunnen uw stadsbussen gebruikt worden voor nieuwe stadsbussen. Er zal in ieder geval weer heel wat plaatmateriaal ontstaan dankzij deze recycling. Het kan ook zo zijn dat uw gebruikte stadsbussen er nog behoorlijk goed uitzien. Wij kunnen losse onderdelen vervangen, oppervlakkige schade uitdeuken en deze bussen doorverkopen aan bedrijven die de stadsbussen kunnen opsturen naar andere landen. Zo zijn er heel wat armere landen die geen geld hebben om te investeren in gloednieuwe stadsbussen. Zo geeft u uw gebruikte stadsbussen een tweede kans!

Ontmantelen, demonteren en recyclen staan bij ons hoog in het vaandel

Neemt u eens contact met ons op als u benieuwd bent naar onze voorwaarden en onze prijzen. Wij hebben drie belangrijke waarden:

  • Zo staat klantgerichtheid op een belangrijke plek. U verdient een goede prijs voor uw machines, bussen, locomotieven en ga zo maar door terwijl u hier zo min mogelijk werk van wilt hebben. Wij bieden u een mooi bedrag en halen al het afgedankte materiaal op. Kortom: de klant is de koning.
  • En wij vinden zorg voor de Aarde erg belangrijk. Daarom werken wij zo duurzaam mogelijk. Als de machines en bussen niet kunnen worden gerepareerd dan demonteren we onderdelen die te recyclen zijn. En de rest wordt omgesmolten dus er komt geen boutje of moertje op de afvalbelt terecht.
  • En uiteraard is ons bedrijf gericht op winst. Wij zijn immers een commercieel bedrijf en willen graag zoveel mogelijk projecten aannemen. Maar daarbij komt wel een grote maatschappelijke betrokkenheid kijken. Nauwkeurigheid tijdens de demontage is daarom een eigenschap die u van ons personeel mag verwachten.

Hebt u nog vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Vul dan het online contactformulier in!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn