Ik ben iemand die graag speciale meubels en decoratie in huis heeft. Veel mensen kopen tegenwoordig vaak dezelfde meubels, of meubels die erg op elkaar lijken. Ik vind dat erg jammer, ik ben iemand die graag liever iets anders in huis heeft. Het lijkt net of iedereen naar een meubelgigant gaat en daar de voorbeeldhuiskamers kopiëren. Een van mijn vrienden heeft bijvoorbeeld alle meubels in huis van dezelfde set, omdat ze dan allemaal bij elkaar passen. Hij heeft alles bij een meubelgigant gekocht en was in een middag klaar, zo kreeg hij veel korting. Ik koop liever individuele meubels en decoratie die ik echt leuk vind en het liefste iets dat een betekenis voor mij heeft. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om souvenirs mee naar huis te nemen die ik op vakantie had gekocht. Dit kunnen bijvoorbeeld beeldjes, lampen en maskers zijn. Het hoeft niet altijd een uniek souvenir te zijn, ik weet dat veel andere mensen ook deze spullen kopen. Maar als ik in mijn huis rondloop en ik zie de verschillende spullen, dan herinner ik me waar ik ze heb gekocht en de reis. Bij mijn vorige reis naar India wilde ik ook een lamp meenemen, maar helaas had ik geen ruimte meer in mijn bagage. Ik kon de lamp misschien wel in mijn koffer meenemen, maar ik was bang dat hij onderweg zou breken. De lamp was met de hand gemaakt en had een glazen kap. Het leek mij beter om de lamp niet te kopen, maar ik had achteraf wel spijt. Ik wilde graag twee nieuwe lampen kopen en nu moest ik nieuwe lampen in Rotterdam kopen. Gelukkig zijn er veel winkels waar je lampen in Rotterdam kan kopen, dus ik wist dat ik leuke lampen zou tegenkomen.         

Lampen in Rotterdam gekocht bij Danny De Cactus

Een aantal maanden geleden ontdekte ik een winkel die ik nog niet kende. In deze winkel verkopen ze veel spullen uit landen zoals India en Marokko. Dit is vaak decoratie dat met de hand is gemaakt en daardoor geen massaproductie is. De eerste keer dat ik er kwam, kocht ik een paar kleine dingetjes, maar ik zag dat ze veel leuke producten hadden. Ik dacht dat ik hier mijn nieuwe lampen in Rotterdam kon kopen. Ik herinnerde me dat deze winkel ook een website heeft, namelijk dannydecactus.nl. Op hun website hoopte ik te zien welke lampen ze in Rotterdam verkopen. Ik zag een lamp die veel op de lamp leek, die ik in India had gekocht en besloot om langs te gaan in de winkel. In de winkel vond twee erg leuke lampen voor een goede prijs. De eigenaar van de winkel kon me precies vertellen waar de lampen vandaan kwamen. Hij vertelde er erg enthousiast over en het was duidelijk, dat hij het ook erg leuke lampen vond. Ik besloot om deze lampen in Rotterdam te kopen en ze mee naar huis te nemen.

Twee leuke lampen

De gekochte lampen in Rotterdam staan erg leuk in mijn woonkamer. Eentje heb ik naast mijn bank staan en de ander staat op een koffietafeltje. Ze passen leuk bij mijn andere spullen in huis en hebben veel vrolijke kleuren. Doordat ze met de handgemaakt zijn, zie je dat ze niet helemaal symmetrisch zijn en kleine oneffenheden hebben, maar dat vind ik juist leuk aan de lampen. Bij Danny De Cactus kan je leuke lampen in Rotterdam kopen

  • Ze hebben veel lampen en decoratie uit verschillende landen
  • De producten zijn vaak met de handgemaakt en daardoor uniek
  • De spullen die ze hier verkopen, vind je niet bij een meubelgigant
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn