Als je hele dagen op een kantoor aan het werk bent, dan heeft je lichaam het zwaar te verduren juist omdat het lichaam de hele dag stil zit. Je beweegt alleen je armen en je handen als je bijvoorbeeld achter een computer aan het werk bent. Ironisch genoeg is het lichaam er beter aan toe wanneer je het afmat. Als je hele dagen fysieke inspanning levert, dan wordt het lichaam sterk en weerbaar. De flexibiliteit wordt daardoor beter en ook de doorbloeding is dan in orde. Daardoor voel je je fit en sterk en ook qua energie is alles helemaal in orde. Maar we zijn op een gegeven moment meer en meer gaan stilzitten. Veel mensen werken op een kantoor en daar moet vervolgens van alles worden ondernomen om de lichamen van de werknemers in vorm te houden. Er worden zit-sta bureaus aangeschaft en alle kantoormeubelen moeten voldoen aan de Arbo wet. Alles moet dus ergonomisch verantwoord zijn. Maar hoeveel je ook doet, werknemers zitten hoe je het ook wendt of keert toch hele lange periodes stil achter hun bureau. Dit is iets waar het lichaam in principe niet aan gewend is. De evolutie is een traag proces en het kan vele millennia duren voordat het menselijke lichaam zich heeft aangepast aan de nieuwe situatie. Probleem is dat we in een tijdsbek van 1 eeuw in principe onze hele werksituatie hebben aangepast. Dus wachten op de natuur is onbegonnen werk. Wat je wel kunt doen is een stoelmassage in Den Haag ondergaan. Met een stoelmassage kun je de spieren weer los maken. Na een dag of vele dagen in één en dezelfde houding zitten, kan er van alles geblokkeerd raken. Een stoelmassage in Den Haag kan dan precies hetgeen zijn dat je lichaam nodig heeft om alles weer lekker los te maken. Je spieren kunnen dan los raken, maar ook help je de doorbloeding weer op gang komen met een stoelmassage in Den haag. Alle afvalstoffen die door blokkades in je lijf blijven zitten en je energie dus ook uit je lichaam halen, kun je met behulp van een stoelmassage in Den Haag eenvoudig uit je lichaam halen. Daardoor wordt je energieniveau beter. Hierdoor voel je je dus logischerwijs energieker, kun je op een dag meer doen en daardoor kom je beter in je vel te zitten. Het is dan ook zeker geen slecht idee om af en toe uit voorzorg een stoelmassage in Den Haag te boeken. Maar mocht je klachten hebben, dan kun je natuurlijk sowieso een stoelmassage boeken. Maar voorkomen is beter dan genezen dus als je hele dagen stil zit, dan is een stoelmassage in Den haag zeker geen slecht idee.

Waar kan ik een stoelmassage in Den Haag boeken?

Als je wel wat ontspanning kan gebruiken, dan is het niet zo gek om een stoelmassage in Den Haag te boeken. Dit kan bij Anneke Slijfer Massage. Via de site van annekeslijfer-massage.nl vind je ook meteen wat je mag verwachten van een stoelmassage in Den Haag. Je kunt in ieder geval gebruik maken van de stoelmassage in Den Haag van Anneke Slijfer voor de volgende klachten:

  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Schouderklachten
  • Stress
  • Hoofdpijn

Op de site kun je natuurlijk ook direct meer lezen over de prijzen en de voorwaarden. Niet iedereen mag namelijk een stoelmassage ondergaan. Zwangere vrouwen mogen bijvoorbeeld niet gemasseerd worden met een stoelmassage.

Maak vandaag nog een afspraak bij Anneke Slijfer

Als je voelt dat je wel wat beter in je vel mag zitten, maak dan vandaag nog een afspraak via de site van annekeslijfer-massage.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn