Wat is het toch heerlijk om af en toe even goed te snacken. Maar helaas is het met de kwaliteit van eten in snackbars regelmatig behoorlijk slecht gesteld. Dat is jammer en ook niet echt nodig, want er zijn ook zeker goede snackbars. Maar ik had deze in Westland nog niet gevonden, dus ik ging op zoek naar de beste snackbar in Westland. Iedereen is tegenwoordig wel bezig met gezond eten en dat is ook heel erg goed. Maar ik word er zelf niet vrolijk van als ik alleen nog maar supergezond eet. Het gaat allemaal om de balans. Lekker veel gezond eten is prima, maar af en toe mag er ook gesnackt worden, als traktatie. Dan geniet je er ook extra van. Daarom wilde ik een snackbar in Westland vinden die lekkere snacks zou hebben en ook goed en schoon zou werken. Helaas zijn er veel snackbars die bepaald niet met hygiëne bezig zijn. En dat vind ik echt verschrikkelijk. Ik kijk altijd goed rond voor ik er een bestelling plaats, want ik kan er niet tegen als een snackbar in Westland of waar dan ook smerig is. Wie weet wat je dan allemaal binnen krijgt, daar moet ik niet aan denken.

Deze snackbar in Westland heeft de lekkerste snacks

Ik heb eens aan vrienden gevraagd wat zij de beste snackbar in Westland vinden. En er kwam al snel een naam van een snackbar in Westland uit rollen die bij heel veel mensen in mijn omgeving zeer populair bleek te zijn. En dat is Snackbar De Meerpaal. Ik kende deze niet en wilde er snel kennis mee maken. Ik ben heel blij dat ik er naartoe ben gegaan want mijn vrienden hadden gelijk. Dit is een snackbar in Westland die ik echt iedereen zou aanraden, je krijgt er echt wat je verwacht:

  • Heerlijke snacks
  • Ook gezonde en vegetarische snacks
  • Zeer hygiënisch

Je kunt er als je van snacks houdt echt je hart ophalen. Ze hebben een uitgebreid menu, je kunt er lekkere burgers krijgen bijvoorbeeld, heerlijke friet of een kroket. Als je een lange werkdag hebt gehad of je hebt lekkere trek, dan is dit echt de plek om heen te gaan. Ze werken er heel schoon en netjes, dat spreekt me natuurlijk heel erg aan. Maar deze snackbar in Westland heeft ook echt goede kwaliteit snacks die ook nog eens op een goede manier gebakken worden en dus niet supervet of slap zijn bijvoorbeeld.

Gezellig snacken met vrienden bij De Meerpaal

Het is heel fijn om een snackbar in Westland te kennen waar je zo goed kunt snacken. Als ik vind dat ik een guilty pleasure heb verdiend, pak ik mijn fiets en ga ik naar De Meerpaal. Het leuke is dat je er ook gezonde snacks kunt krijgen. Dus volg je een dieet of heb je gewoon zin in een gezonde hap? Dan kun je ook gewoon naar deze snackbar gaan en iets lekker bestellen. Dat heb ik ook weleens gedaan en het smaakt even goed als de minder gezonde happen. Bovendien kun je hier ook terecht als je vegetarisch bent, of zelfs veganistisch. Echt iedereen is hier welkom en dat voelt gewoon heel erg goed. Ik heb ook weleens een vegetarische en veganistische snack geproefd en deze zijn gewoon even lekker als de rest. Dus als je van lekker eten houdt, zou ik zeker naar deze snackbar in Westland gaan. Check eerst eens http://www.snackbardemeerpaal.nl/index.php/snackbar-westland/ en kijk wat er allemaal wordt aangeboden. Dan kun je echt genieten van lekkere snacks en een gezellige middag met vrienden hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn