Stel, u bent er net achter gekomen dat de hoge kosten voor het onderhoud van de verwarmingsinstallatie primair veroorzaakt worden door het leidingwater dat er elke dag doorheen gaat. Dan is het zaak om hier iets aan te gaan doen. Tenzij u natuurlijk wilt dat het zo verder gaat en u elk jaar weer veel geld neer moet tellen voor de onderhoudsbeurt van de installatie. Als u dit graag wilt verhelpen, dan kunt u het beste maar meteen kiezen voor demiwater. Dit is een watersoort die volledig gedemineraliseerd is. Demiwater is dus vrij van wat voor mineralen dan ook, zodat er bijvoorbeeld geen kalk meer afgezet kan worden in de verwarmingsbuizen. U snapt dus al wel dat demiwater dé oplossing is van uw probleem! En daarom heeft u geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Aarzel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook voor te gaan. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch graag eerst nog even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een beslissing neemt? Wilt u eerst het fijne weten over demiwater, voordat u de knoop doorhakt? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea, want daarin wordt dit u allemaal haarfijn uit de doeken gedaan.

Demiwater gebruiken pakt het probleem bij de kop aan

Het vaak moeten onderhouden van de verwarmingsinstallatie of bepaalde onderdelen daarvan duidt er natuurlijk al op dat er iets niet in de haak is. Dan hebt u de keuze om óf elk jaar weer een flinke onderhoudsbeurt uit te laten voeren, met bijbehorende hoge kosten uiteraard, óf om meteen voor demiwater te kiezen, zodat u voorkomt dat er resten in de installatie achterblijven. De tweede optie is een veel constructievere dan de eerste, omdat u dan in één keer goed zit. U hoeft niet elk jaar weer halsbrekende toeren uit te gaan halen om de kalkresten te laten verwijderen uit de ketel en de buizen. Dankzij demiwater heeft u geen last meer van kalkafzettingen en dit zorgt ervoor dat u op jaarbasis veel minder geld hoeft te reserveren voor het onderhoud. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Bovendien gaan uw installaties langer mee en dat scheelt uiteindelijk ook in de uitgaven. Voorts is het ook nog eens zo dat u minder stookkosten zult hebben, omdat demiwater nu eenmaal sneller warm is. Kortom, dit is echt een win win situatie!

Alle voordelen op een rij

Als u voor demiwater kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing. En waar kunt u dit nou beter inkopen dan bij Aqua Solid? Wij hanteren altijd lage tarieven, zodat u alsnog niet duur uit bent. Voorts denken wij altijd met u mee over de best mogelijke oplossingen voor uw situatie. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Wilt u meer weten? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan aquasolid.nl en bekijk ons aanbod op het gebied van demiwater oplossingen. Wilt uw eten wat de voordelen ook alweer waren?

  • Ten eerste gaan uw apparaten langer mee
  • Ten tweede heeft u minder stookkosten, doordat er zich geen laagjes vormen in de ketel
  • Ten derde heeft u er minder onderhoud door

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met het team van Aqua Solid BV. Wij informeren u ook graag via aquasolid.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn