Een vochtige buitenmuur die niet goed opdroogt kan vervelende gevolgen hebben voor het huis en de gezondheid van de bewoners van het huis. Het is daarom belangrijk om vochtige muren weer droog te maken. Nog beter is het om de muren te beschermen tegen vocht, zodat ze überhaupt niet vochtig worden. Voorkomen is immers beter dan genezen. Nu zou je denken dat het normaal is dat een buitenmuur vochtig wordt, want het regent immers vaak genoeg in Nederland. Dus je krijgt hoe dan ook te maken met natte muren. Maar het is een heel ander verhaal als muren het vocht absorberen en vochtig blijven. Dit heeft namelijk ook gevolgen voor de muren binnen, want vocht kan ook huizen binnen dringen. Dit is waarom je in slecht geïsoleerde huizen vaak schimmel ziet. Men zegt dan dat je meer moet ventileren, maar als je huis goed is geïsoleerd of als de buitenmuren goed zijn beschermd, dan hoort er geen schimmel op de muren te verschijnen. Dus als je last hebt van vocht in je huis, dan is de kans groot dat de oorzaak van het vochtprobleem in de vloeren of in de buitenmuren zit. Als het inderdaad een kwestie is van een vochtige buitenmuur, dan kun je dit probleem verhelpen door deze vochtige buitenmuur te voorzien van een 3×1 verfsysteem. Een vochtprobleem in je huis moet je niet onderschatten vanwege verschillende redenen.

  • Mensen zijn vaak genoodzaakt om de verwarming hoger te zetten, want vocht heeft natuurlijk invloed op de temperatuur. Dit heeft uiteraard invloed op je stookkosten.
  • Verder is het maar de vraag of je huis wel echt lekker warm wordt. Vocht heeft vaak een dusdanige invloed, dat je je nooit echt lekker warm voelt in een vochtig huis.
  • Als het vocht ook nog eens leidt tot schimmel, dan moet je constant de muren schoonmaken met dure schimmelvreters. Als je dat niet doet, dan zullen de schimmels in de luchtwegen terechtkomen en dan kun je vervelende klachten krijgen zoals longontsteking.

Al dit soort dingen wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen en dus is het verstandig om de vochtige buitenmuur te voorzien van een beschermlaag. Met het 3×1 verfsysteem kun je ervoor zorgen dat de muur volledig opdroogt. Tevens blijft de muur ademen, maar regenwater zal niet langer de muren binnendringen. Met het 3×1 verfsysteem is de vochtige buitenmuur definitief verleden tijd. Dat betekent dat ook het vocht binnen in je huis zal verdwijnen, zodat je weer comfortabel in je eigen huis kunt wonen.

Voorkom een vochtige buitenmuur met 3 x 1 verf van Polykit 3×1

Op de website van polykit3x1.com vind je de bovengenoemde 3 x1 verf. Deze verf vind je niet in reguliere winkels. Juist omdat het belangrijk is dat je ook advies en service ontvangt, wordt de 3×1 verf alleen via deze website verkocht. Op die manier heb je ook echt de garantie dat je buitenmuur vele jaren droogt blijft. De verf van Polykit 3×1 bestaat uit drie lagen. De eerste laag is een zogenaamde hechtingslaag. Op deze laag worden vervolgens 2 lagen Neoflex aangebracht. Deze lagen vormen de daadwerkelijke bescherming van de buitenmuur. Een vochtige buitenmuur is dan ook het beste te behandelen met de 3×1 verf van Polykit.

Waar kan ik terecht voor vragen?

Heb je een vraag over de behandeling van je vochtige buitenmuur of over een product? Dan kun je altijd gratis advies inwinnen via Polykit1x3. Je kunt een mail sturen en daar je vraag of vragen uiteenzetten. Je kunt uiteraard ook altijd even telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers van Polykit1x3.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn