Het is voor velen een droom: limousines huren en er in rondgereden worden. Misschien hebt u die wens al van kinds af aan. Laat deze droom uitkomen en gaat u eens één van onze limousines huren. Kijkt u maar eens op vallei-limousines.nl naar ons actuele wagenpark, de mogelijkheden en de prijzen. Bij een belangrijk evenement of feest mag best wel wat glamour en glitter komen kijken. We zijn een gereserveerd land maar zo nu en dan mogen de vlaggen uit, zowel letterlijk als figuurlijk. Een bekend voorbeeld van de dag waarop stellen limousines huren is hun huwelijksdag. Het is in dit land de normaalste zaak geworden om op die dag rond te rijden in een bijzondere auto. Het kan om een dure chique wagen gaan, een oldtimer of limousines. Het huren van dergelijke lange bakken is altijd inclusief een fles champagne en natuurlijk de chauffeur. Bij ons werken enkel gerenommeerde chauffeurs die dit werk al jarenlang doen. Daardoor weten ze wat u wenst en bent u altijd op tijd bij de volgende locatie. Want op een huwelijksdag rijdt u vaak van hot naar her. Eerst naar het gemeentehuis, dan eventueel een kerkelijk huwelijk gevolgd door een fotosessie in het park. En dan moet u nog naar het eindfeest gebracht worden. Gaat u daarom eens naar onze website om te lezen over de mogelijkheden tot het limousines huren en vraag snel een offerte aan.

Limousines huren voor trouwdagen of een avondje naar het casino

Limousines huren, hoe kunt u dat het beste doen? Gaat u dan naar onze website toe en oriënteert u zich op de mogelijkheden:

  • Zo kunt u diverse limousines huren. De klassieke Chrysler bijvoorbeeld maar ook een brute Hummer of Porsche.
  • U hebt tevens de keuze uit allerlei opties. Wilt u extra drank aan boord? Wilt u speciale muziek in de wagen? Of een prachtig bloemstuk?
  • Geef het model en de opties door. U vindt er een apart formulier voor op de website. Vul ook direct uw adres- en contactgegevens in zodat we u snel alle belangrijke details kunnen toesturen.

Pas als u akkoord gaat met de offerte leggen we het vast en zijn er uiteindelijk kosten aan verbonden. Er geldt een standaard instapprijs plus een bedrag dat u per uur betaalt voor het limousines huren. Natuurlijk vindt u een helder overzicht van deze bedragen op de site. Hopelijk gaat u eens gebruik maken van onze service. Als u wilt weten hoe een dag er ongeveer uit gaat zien dan kunt u alvast een kijkje nemen op Facebook. U vindt er diverse voorbeelden. Natuurlijk is geen enkel feest hetzelfde, dus uw feest zal origineel zijn, mede dankzij de gehuurde limousine.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan eens contact met ons op

Limousines huren is aldus vanaf nu een eitje. Waar wacht u nog op? Voor u het weet zijn onze wagens niet meer beschikbaar op die ene specifieke dag. Het prettige aan ons bedrijf is het feit dat we midden in Nederland gevestigd zijn. Dat betekent dat we vrijwel overal in het land snel kunnen zijn. Of u nu in Zuid-Limburg of in Noord-Groningen gaat trouwen, limousines huren bij Vallei limousines kan te allen tijde. Het is niet het geval dat u meer geld moet betalen omdat u verder weg woont. Klinkt u dat als muziek in de oren maar hebt u nog wel enige vragen? Bel ons dan even op of stel uw vragen direct in de offerte-aanvraag. Naast een luxe limousine met een vriendelijke chauffeur krijgt u een gratis fles drank, en luxe bar en het dak is versierd met een prachtige sterrenhemel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn