De dopper is in Nederland nog steeds een van de meest gebruikte flessen. Dit is ook niet zo gek, want niet alleen is het handig om overal mee naartoe te nemen, je steunt er ook mensen in derdewereldlanden mee die moeilijker aan water komen en je draagt je steentje bij aan de natuur door geen gebruik meer te maken van plastic flessen. Wil jij ook dat jouw relaties dit flesje overal mee naartoe gaan neme? Kies dan voor een dopper met opdruk!

  • Goedkoop, vanaf slechts € 0,64
  • Snel, in vier dagen geleverd
  • Kleine oplagen mogelijk, vanaf 30 stuks

Zoals je ziet is het een veilige keuze om te gaan voor de dopper met opdruk. Wat die opdruk precies is, dat kies jij. Je kunt bijvoorbeeld het logo van je bedrijf erop laten drukken, maar je kunt ook voor iets heel anders gaan. Het is maar net waar jij de dopper met opdruk voor wilt gaan inzetten. Je kunt de flesjes in verschillende kleuren krijgen. Het is de manier om jouw bedrijf beter in beeld te krijgen en zo dus anderen reclame voor je laten maken. Bij Maxilia hebben ze het onderzocht en de dopper wordt ook daadwerkelijk gebruikt en het is dus een van de beste promotieproducten om voor te kiezen.

Jouw promotiemateriaal goed geregeld door Maxilia

Heb jij nog nooit gehoord van Maxilia? Dan is het tijd dat hier snel verandering in komt, want dit is het bedrijf als het aankomt op promotiemateriaal. Het is niet eens overdreven als we zeggen dat je hier alles kunt laten bedrukken. Van doppers tot frisbees en van zitzakken tot notitieboekjes. Wat jij ook maar wilt versieren met jouw bedrijfslogo, bij Maxilia kan het! En dat is niet de enige reden om voor dit bedrijf te kiezen. Ze rekenen lage prijzen en je kunt altijd gaan voor een kleine oplage. Het is niet nodig om met grote hoeveelheden van een bepaald promotieproduct te komen zitten waar je nooit vanaf komt. Bij Maxilia kun je er eenvoudig voor kiezen om precies het aantal te bestellen dat jij denkt nodig te hebben. Het is natuurlijk altijd mogelijk om achteraf nog meer bij te bestellen! Een andere reden is de snelle levering van de producten. Vanaf het moment dat jij de bestelling doorstuurt gaan ze voor je aan de slag. Binnen vier dagen heb jij het volledig gepersonaliseerde product bij je op de mat liggen.

Een mooie heupfles bedrukken

Een andere optie waar je voor kunt gaan is een heupfles bedrukken. Heupflessen klinken misschien ouderwets, maar het is weer terug van weggeweest! Het handige van een heupfles bedrukken is dat je een fles hebt die je niet de hele tijd hoeft vast te houden. Door middel van de haak die erbij geleverd wordt, kun je de heupfles makkelijk aan je broekriem vastmaken of bijvoorbeeld aan een tas. Als je echt voor iets opvallends wilt gaan dan is een heupfles bedrukken een goede keuze. Bij Maxilia vind je verschillende soorten heupflessen waar je uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor de drinkfles aluminium met een karabijnhaak. Deze komen in verschillende kleuren, net als de dopper en geven je dus de mogelijkheid om de heupfles bedrukken echt eigen te maken. Door middel van de haak die eraan vastzit heeft de ontvanger altijd de mogelijkheid om de fles mee te nemen. Dat is voor jou natuurlijk ideaal, want zo wordt er constant reclame gemaakt voor je bedrijf. Je kunt de heupfles bedrukken of graveren. Voor het maken van een keuze kun je contact opnemen met Gerard!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn