Bent u op  zoek naar een bedrijf dat u kan voorzien van zakelijk glasvezel? Zoek dan niet verder want wij van comsave.nl kunnen u diverse totaalpakketten aanbieden. U krijgt zowel toegang tot ons zakelijk glasvezelkanaal en we installeren alle benodigde modems en routers en kabels binnen uw kantoor. Tevens krijgt u diverse software aangeboden zoals virusscanners en de mogelijkheid om gebruik te maken van een handige cloud. In principe is het onderhoud van zakelijk glasvezel iets dat u rustig aan uw systeembeheerder kunt overlaten. Mocht u het toch niet helemaal vertrouwen dan staan we 24 uur per dag voor u klaar. Klinkt u dit nu al als muziek in de oren en bent u de trage internetsnelheden die u op dit moment hebt meer dan zat? Vergeet dan niet dat het belangrijk is om eerst te kijken of uw regio wel glasvezel heeft. Nog lang niet alle plaatsen en steden zijn voorzien en dit kan zelfs per wijk verschillend zijn. Dat betekent overigens niet dat u daar genoegen mee moet nemen. Wellicht kunt u het verantwoordelijke bedrijf op het matje roepen en trachten hen over te halen om snel zakelijk glasvezel aan te leggen. En anders bieden wij nog vele andere opties aan zoals een straalverbinding of een DSL internet verbinding. Dit zijn goedkopere opties maar de bandbreedte is aanzienlijk kleiner. De toekomst ligt in zakelijk glasvezel dus grijp deze kans met beide handen aan.

Met zakelijk glasvezel haalt u enorme internetsnelheden

Zakelijk glasvezel heeft de markt veroverd en dat betekent waarschijnlijk dat uw concurrenten met behulp van dit snelle internet hun zaken beklinken. U mag dus niet achterblijven want het kan funest voor uw bedrijf zijn als u een slechte internetverbinding hebt. Dankzij ons zakelijk glasvezel kunt u conferenties houden, gewoon in uw vergaderruimte, met zakenlui over de hele wereld. Zelfs videoconferenties kunnen haarscherp in realtime gehouden worden. Dankzij glasvezel worden alle gegevens met de snelheid van het licht rond de wereld verstuurd. En zoals u misschien wel weet gaat er niets sneller dan het licht. Met bijna 300.000 kilometer per seconde kunt u vanaf nu gegevens verzenden naar de andere kant van de wereld. Gelukkig lopen we in Nederland voorop als het gaat om zakelijk glasvezel. De kans dat er bij u in de regio minstens een aanbieder is die u dit type kan leveren is daardoor vrij groot. Wij van Comsave knopen al deze providers aan elkaar zodat u via onze website snel de juiste provider kunt vinden. U kunt dit direct via de website uittesten door de postcodecheck uit te voeren. Vul uw postcode in en u ziet direct wie de aanbieders bij u in de buurt zijn.

Benieuwd naar de prijzen? Neem dan even contact met ons op

Qua zakelijk glasvezel abonnementen bieden we u de laagste prijzen. Zo hebt u de keuze uit providers zoals:

  • KPN zakelijk,
  • Ziggo zakelijk,
  • Colt,
  • Eurofiber
  • En Tele2.

Neemt u dus snel contact met ons op als u nog vragen hebt over zakelijk glasvezel en welke snelheid gewenst is voor uw bedrijf. U kunt ons telefonisch tijdens kantooruren bereiken maar u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen. Overdag staan er mensen voor u klaar met wie u via de website kunt chatten. We kunnen snel inschatten op basis van de grootte van uw bedrijf qua werknemers welke snelheid handig is voor uw bedrijf. Dankzij Comsave vindt u snel een passende oplossing voor uw internetprobleem. Wij zorgen ervoor dat u nooit een dief van uw portemonnee bent maar wel een enorme snelheid en bandbreedte mag verwachten. Geef het uit handen, dan maken we het snel voor u op orde.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn