Mijn ex-vrouw en ik hebben jarenlang een goede relatie gehad, maar de laatste jaren ging het snel achteruit. Wij waren 6 jaar getrouwd, maar de afgelopen vier jaar hadden wij regelmatig ruzie en het leek ons het beste om te gaan scheiden. Wij wilden graag op een goede manier uit elkaar, omdat dit het beste voor ons zou zijn, maar ook voor onze twee kinderen. Toen wij eenmaal besloten hadden om te gaan scheiden, bleek dat wij veel dezelfde dingen wilden en hadden wij het idee dat wij er samen met wat hulp konden uitkomen. Wij besloten om naar een bemiddelaar in Twente te gaan zoeken, zodat wij de scheiding goed konden afronden en kwamen uit bij Notariskantoor Hof. Met de behulp van een notaris van dit bedrijf konden wij alle afspraken goed vastleggen en wij zijn allebei tevreden met wat is vastgelegd. Mijn ex en ik hadden al zeven jaar een relatie voordat wij besloten om te gaan trouwen. Toen wij jong waren verliep onze relatie erg goed en wij waren graag bij elkaar, maar mensen en situaties veranderen en de veranderingen hadden veel invloed op onze relatie. Eigenlijk waren wij al jaren niet meer gelukkig met elkaar, maar besloten wij om toch kinderen te nemen, omdat wij het idee hadden dat dit de juiste stap was. Voor ons zijn de kinderen het allerbelangrijkste en daarom wilden wij alles goed regelen met een bemiddelaar in Twente. Ik heb altijd meer gewerkt dan mijn ex, omdat zij ook voor een deel voor de kinderen heeft gezorgd, maar wij wilden allebei het inkomen op een eerlijke manier met elkaar verdelen. Toen wij eenmaal aan het praten waren over de verdelingen, hadden wij al snel het idee dat wij er samen met een bemiddelaar in Twente konden uitkomen, wij hadden alleen wat hulp nodig om alles vast te leggen.

Een goede bemiddelaar in Twente gevonden

Toen ik online zocht naar een bemiddelaar in Twente, kwam ik al snel Notariskantoor Hof tegen. Ik las online zeer veel goede beoordelingen over dit bedrijf, daarom stelde ik dit kantoor voor aan mijn ex, zij vond hun ook een goede keuze. Dit notariskantoor kan met erg veel verschillende dingen helpen, zoals alimentatie, hypotheek overschrijvingen, contracten en nalatenschap. Wij besloten om een gesprek aan te vragen bij deze bemiddelaar in Twente en dit gesprek verliep erg prettig. Wij hadden allebei een goed gevoel bij dit kantoor en konden een goede prijs afspreken.

Samen goede afspraken kunnen vastleggen

De bemiddelaar in Twente heeft ons erg goed geholpen met het vastleggen van alle afspraken en wij zijn er allebei tevreden over. Er waren verschillende details waarover wij aan het discussiëren waren, maar gelukkig konden wij dit allemaal goed onderhandelen. Wij hebben nu alle afspraken laten vastleggen, zodat wij beiden weten waar wij aan toe zijn en dat is eigenlijk best fijn. Wij waren erg te spreken over Notariskantoor Hof als bemiddelaar in Twente en raden daarom dit bedrijf aan.

  • Wij zagen dat dit bedrijf veel goede beoordelingen had
  • Wij hadden een fijn gesprek als kennismaking
  • Samen met de notaris hebben wij alles kunnen vastleggen
  • Mijn ex en ik zijn allebei tevreden met de afspraken  
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn