Ik heb al ruim een jaar lang last van depressie en wist niet wat ik hiertegen kon doen. Ik ben verschillende keren bij een huisarts geweest en kreeg medicijnen aangeboden, maar hier wil ik niet aan beginnen. Ik heb daarnaast regelmatig gesprekken met een psycholoog, maar merk dat dit maar gedeeltelijk werkt. Doordat ik het gevoel had, dat ik niet uit deze situatie kwam, zocht ik naar andere oplossingen en las over acupunctuur bij depressie. Ik kwam de website acupuncturistenoverzicht.nl tegen en maakte een afspraak bij een specialist. Sinds de eerste behandeling merkte ik een verschil en heb nu het gevoel dat het langzaam beter met mij gaat. Sinds vorig jaar zit ik in een donkere periode en heb veel verschillende dingen geprobeerd om eruit te komen. Er hebben verschillende dingen plaatsgevonden, waardoor ik veel moeite mee heb en denk vaak over deze situaties. Ik merkte dat ik niet meer prettig in mijn vel zat en mijn energie kwijt was. Veel mensen merken niet dat ik depressief ben, maar voor mijn vriendin is het soms erg lastig. Ik ben verschillende keren naar een huisarts geweest en spreek regelmatig met een psycholoog. Ik wilde niet beginnen met medicijnen, maar vond acupunctuur bij depressie wel interessant. De gesprekken met mijn psycholoog helpen slechts gedeeltelijk en zij stelde mij voor om verschillende dingen te proberen. Sommige dingen werken goed, zoals meer sporten en veel tijd besteden met mijn vriendin, maar deze dingen halen mij niet uit de situatie. Mijn psycholoog vertelde mij over acupunctuur bij depressie en dit vond ik de moeite waard om te proberen. Vroeger geloofde ik nooit in acupunctuur, maar ik had het idee dat ik weinig te verliezen had en als mijn psycholoog dit voorstelde, dat had het waarschijnlijk andere mensen ook geholpen.

Langs voor acupunctuur bij depressie

Online zocht ik voor meer informatie over acupunctuur bij depressie en vond toen de website acupuncturistenoverzicht.nl. Op deze website las ik dat acupunctuur bij verschillende problemen kan helpen, waaronder depressie en stress en wilde het graag uitproberen. Op de website vond ik een overzicht van verschillende praktijken en zag dat er ook eentje dicht bij mij in de buurt was. Ik vroeg een gesprek aan en vertelde over mijn klachten en problemen. Tijdens het gesprek kreeg ik te horen dat waarschijnlijk acupunctuur bij mijn depressie kon helpen en wij spraken af, dat ik met een behandeling zou beginnen.

Ik merk al een verschil

Ik heb nu twee behandelingen van acupunctuur voor depressie gehad en merk al een verschil. Ik heb meer energie en voel dat de spanning al minder is. Door de energie heb ik meer zin om dingen te doen en hopelijk kom ik hierdoor uit deze situatie. Ik had het vroeger nooit gedacht, maar ik heb het gevoel dat de acupunctuur mij goed kan helpen. Ik heb al veel gehad aan de website acupuncturistenoverzicht.nl en raad aan om acupunctuur bij depressie uit te proberen.

  • Ik voel mij al langer depressief en had het gevoel dat weinig dingen hielpen
  • Op deze website vindt je praktijken in de buurt
  • Na een intakegesprek begon ik met behandelingen
  • Ik heb sindsdien meer energie 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn