Mijn schoonvader heeft al een tijdje hartklachten en had vorige maand een hartstilstand. Hij was erg gelukkig, want gelukkig was er een AED in de buurt en kon iemand hem snel helpen, waardoor hij de situatie overleefde. Wij waren erg geschrokken, maar natuurlijk zeer blij dat hij nog bij ons is. De hele situatie zetten mij aan het denken en ik besloot om een AED online te bestellen. Ik heb een klein bedrijf met twaalf medewerkers en ik heb zelf meegemaakt dat een leven gered is door een AED, daardoor wilde ik er ook eentje in mijn bedrijf plaatsen. Bij het bedrijf AED webshop kon ik voor een goede prijs een apparaat kopen en die hangt nu bij ons op kantoor. Mijn schoonvader heeft al een paar jaar last van hartklachten en slikt verschillende medicijnen om het risico op een hartstilstand te verkleinen. Wij dachten dat het goed met hem ging, maar vorige maand schrokken wij erg toen hij toch een stilstand kreeg. Hij was erg gelukkig, want gelukkig was er een AED in de buurt en wist iemand hoe je het apparaat moet gebruiken. Ik hoorde dat een AED de overlevingskansen aanzienlijk vergroten bij een hartstilstand, daarom besloot ik om een AED online te bestellen voor op kantoor. Ik vind de veiligheid voor mijn medewerkers en mij zeer belangrijk en je weet nooit wanneer iemand een hartstilstand krijgt. Sinds de situatie met mijn schoonvader besloot ik om mij meer te verdiepen in het gebruik van een AED en het leek mij logisch om er eentje te hebben bij mijn bedrijf. Ik wilde een AED online bestellen en daarnaast zelf met een medewerker op cursus gaan om te leren hoe wij het apparaat kunnen gebruiken. Het apparaat is niet alleen voor mijn bedrijf, maar als er iemand in de buurt een probleem heeft, dan kunnen wij het apparaat natuurlijk ook gebruiken.

Een AED online bestellen bij AED webshop

Ik besloot om op zoek te gaan naar bedrijven waarbij ik een AED online bestellen kon en vond diverse bedrijven. Ik vond onder andere de website van AED webshop en het leek mij verstandig om hier de AED te kopen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in AED’s en heeft veel verschillende apparaten te koop, daarnaast kan dit bedrijf de apparaten ook onderhouden. Ik nam contact op met het bedrijf om te vragen welke AED het beste voor ons was en kreeg snel een reactie met advies, ik besloot om deze AED online te bestellen bij dit bedrijf.

Een fijn gevoel

De AED hangt nu een tijdje bij ons op kantoor en ondertussen hebben de medewerker en ik de cursus gevolgd. Het is een fijn gevoel dat wij het apparaat hebben hangen en dat wij daarmee een leven kunnen redden. Wij zijn erg blij met de aankoop op AED webshop en vinden dit bedrijf een goede keuze.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in AED’s
  • Dit bedrijf verkoopt veel producten, maar kan ook het onderhoud doen
  • Ik kon hier voordelig een goede AED online bestellen
  • Ik kreeg snel en goed advies van de klantenservice 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn